Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alec Baldwin, acuzat de omor prin imprudență în cazul împușcării fatale a regizoarei Halyna Hutchins. Ce riscă acum actorul

Alec Baldwin, acuzat de omor prin imprudență în cazul împușcării fatale a regizoarei Halyna Hutchins. Ce riscă acum actorul
9

de Andra Stana,

Un procuror din New Mexico l-a inculpat, joi, pe Alec Baldwin în cazul împușcării fatale a regizoarei de imagine Halyna Hutchins, în timpul filmărilor pentru filmul „Rust”. Ce riscă acum actorul, care este tată a opt copii.

Actorul Alec Baldwin a fost acuzat de omor involuntar

Procurorul Mary Carmack-Altwies a anunțat joi, prin intermediul unui comunicat, acuzațiile de omor involuntar împotriva lui Baldwin și a armurierului filmului. Decizia a fost luată după mai bine de un an de investigații în ceea ce privește împușcăturile de pe platourile de filmare de lângă Santa Fe, din octombrie 2021.

După o analiză amănunțită a probelor și a legilor statului New Mexico, am stabilit că există suficiente dovezi pentru a depune plângere penală împotriva lui Alec Baldwin și a altor membri ai echipei de filmare a filmului Rust”, a declarat Carmack-Altwies, citată de pagesix.com.

În timpul mandatului meu, nimeni nu este mai presus de lege și toată lumea merită dreptate“, a continuat ea.

Baldwin și armurierul Hannah Gutierrez-Reed vor fi acuzați fiecare de două capete de acuzare pentru omor involuntar, a precizat ea.

Conform legii din New Mexico, omorul involuntar este o infracțiune de gradul patru și se pedepsește cu până la 18 luni de închisoare și o amendă de 5.000 de dolari, scrie g4media.ro.

Alec Baldwin, acuzat de omor prin imprudență în cazul împușcării fatale a regizoarei Halyna Hutchins. Ce riscă acum actorulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la Rust

Hutchins a fost împușcată mortal pe platoul de filmare a filmului western pe 21 octombrie 2021, după ce arma de recuzită a lui Baldwin a descărcat un glonț real, care a lovit-o în piept. Ea avea 42 de ani.

Regizorul filmului, Joel Souza, a fost de asemenea rănit, dar procurorul a declarat joi că nu vor fi depuse acuzații în ceea ce privește rănile suferite de acesta.

Un avocat al lui Alec Baldwin a calificat acuzația împotriva clientului său drept „o teribilă eroare judiciară”.

„Domnul Baldwin nu avea niciun motiv să creadă că exista un glonț adevărat în armă – sau oriunde pe platoul de filmare. El s-a bazat pe profesioniștii cu care a lucrat, care l-au asigurat că arma nu avea gloanțe adevărate”, a declarat avocatul. „Vom lupta împotriva acestor acuzații și vom câștiga”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton