Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alec Baldwin, despre cum a trecut peste trauma de după incidentul șocant de la filmările pentru „Rust”. Ce anume l-a „ținut în viață”

Alec Baldwin, despre cum a trecut peste trauma de după incidentul șocant de la filmările pentru „Rust”. Ce anume l-a „ținut în viață”

de Andra Stana,

Alec Baldwin a mulțumit familiei sale pentru că l-a ținut în viață în ultimul an, după împușcătura accidentală de pe platoul de filmare al peliculei "Rust", în octombrie 2021.

Actorul din „30 Rock”, în vârstă de 64 de ani – care și-a întâmpinat săptămâna trecută al șaptelea copil cu Hilaria Baldwin – a făcut aluzie la tragedie într-o postare pe Instagram, luni.

„Inima mea a fost frântă de o mie de ori în ultimul an. Iar lucrurile din viața mea s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel”, a scris Alec în legenda postării.

„Vin multe schimbări. Dar familia mea m-a ținut în viață. Ei sunt motivul meu pentru care trăiesc. Și @hilariabaldwin, de asemenea”, a continuat el, referindu-se aparent la vestea că ar putea fi acuzat penal în cazul împușcăturilor.

În postarea lui Alec au apărut mai multe fotografii cu băieții și fetele sale, printre care Carmen, 9 ani, Rafael, 7 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 4 ani, Eduardo, 2 ani, și Lucia, 1 an.

Ce nume i-au dat Alec și Hilaria Baldwin fiicei lor

„Acești copii. Toți sunt născuți în 212. Același spital. Primii patru în aceeași cameră. Ultimii trei în aceeași cameră, dar diferită”, a adăugat el.

De asemenea, actorul a redistribuit postarea soției sale, anunțând vestea fericită că au adăugat o fiică pe nume Ilaria Catalina Irena la clanul lor „Baldwinito”.

„E aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate… Atât ea, cât și eu suntem fericiți și sănătoși. Frații ei Baldwinito își petrec ziua legând-o și întâmpinând-o în casa noastră”, a scris Hilaria, în vârstă de 38 de ani.

„Multă dragoste pentru voi toți. Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată cu voi”.

Deși nașterea Ilariei o face pe Hilaria mamă a șapte copii, Alec este acum tată a opt copii, deoarece o are pe fiica sa, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, cu fosta soție Kim Basinger.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton