Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum explică Alec Baldwin faptul că are atât de mulți copii. Soția lui va naște curând bebelușul cu numărul 7

Cum explică Alec Baldwin faptul că are atât de mulți copii. Soția lui va naște curând bebelușul cu numărul 7

de Andra Stana,

Alec Baldwin, starul din „30 Rock”, a explicat de ce el și Hilaria au atât de mulți copii. Actorul a făcut declarațiile în contextul în care se pregătește de venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil.

Soții Baldwin au împărtășit vestea că vor deveni din nou părinți în luna martie, înainte de a dezvălui câteva luni mai târziu că așteaptă o fetiță, scrie unilad.com.

Bebelușul se va alătura familiei care este deja formată din Eduardo și María Lucía, în vârstă de un an, fiii Romeo, Leonardo și Rafael, și fiica de opt ani, Carmen. Baldwin mai are o altă fiică, Ireland Baldwin, în vârstă de 28 de ani, din mariajul cu Kim Basinger.

Săptămâna aceasta, Baldwin a postat pe Instagram un video cu cei doi copii mai mici ai săi îmbrăcați în costume haioase. În clip, cei mici așteaptă răbdători ca mama lor să le dea câte un biberon cu lapte.

Baldwin a explicat că oamenii au mereu ceva de comentat în legătură cu numărul de copii pe care îi are împreună cu Hilaria, soția sa. Multă lume se întreabă „De ce”.

„Acesta este motivul”, a continuat el. „Lucrul din această viață care contează cel mai mult pentru mine sunt acești oameni”.

Hilaria a distribuit același clip pe propria pagină de Instagram, scriind: „Unii copii vor să fie supereroi și membri ai familiei regale, bebelușii mei vor să fie cățeluși… deoarece sunt super fani ai animalelor. S-au îmbrăcat aseară…vedeți din nou că [Eduardo] îi dă mereu primul biberonul [Mariei Lucía]? Atât de drăguț.”

Surpriza uriașă din familia Baldwin, anunțată în 2022

Cuplul și-a exprimat entuziasmul pentru noua sarcină într-o altă postare împărtășită pe Instagram, unde viitoarea mamă a scris: „După multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito vine în această toamnă.

„Eram destul de siguri că familia noastră era completă și suntem mai mult decât fericiți de această surpriză. Vă împărtășesc momentul în care le-am spus copiilor… Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viața noastră.

Vestea noului bebeluș a venit în urma implicării lui Baldwin în moartea cineastului Halyna Hutchins, care a fost ucisă accidental pe platoul de filmare al filmului „Rust”, în timp ce Baldwin ținea în mână o armă folosită ca recuzită.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton