Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alec Baldwin, filmat în timp ce ține în mână un pistol pe platoul de la „Rust”, înainte de uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin, filmat în timp ce ține în mână un pistol pe platoul de la „Rust”, înainte de uciderea Halynei Hutchins

de Andra Stana,

Luni, un şerif din Santa Fe, New Mexico a publicat o înregistrare video care îl are în prim plan pe Alec Baldwin. Actorul repetă o scenă cu un pistol pe platoul de filmare de la „Rust”. Imaginile, filmate înainte ca pistolul să se declanşeze şi să provoace moartea Halynei Hutchins, a transmis Reuters, citat de Agerpres.

Şeriful Adan Mendoza a fost cel care a publicat și câteva fotografii făcute la locul incidentului, dar și imagini video din timpul interogatoriilor membrilor din distribuţia „Rust”, printre care şi Baldwin.

„Diferite componente ale anchetei rămân nesoluţionate”, a subliniat Mendoza într-o declaraţie. El a indicat faptul că se așteaptă analiza armei de foc şi expertiza balistică, analize ADN şi ale amprentelor digitale, constatările medicului legist şi datele din telefonul lui Alec Baldwin extrase de anchetatorii biroului şerifului din comitatul Suffolk, scrie filmnow.ro.

Înregistrările video publicate luni, 25 aprilie, nu au sunet. Ele îl au în prim plan pe Baldwin. Actorul poartă un costum de pistolar din Vestul Sălbatic. El exersează cu ceea ce pare a fi arma care a omorât-o pe Halyna Hutchins.

Într-o înregistrare video separată, actorul poate fi văzut în timp ce este interogat atât la locul incidentului, cât şi într-o secţie de poliţie.

Producătorii filmului „Rust”, amendați cu 137.000 de dolari

Baldwin, producător al filmului, se numără printre acuzaţi în mai multe procese intentate în legătură cu moartea lui Hutchins, inclusiv de soţul acesteia, Matthew.

Statul New Mexico a amendat săptămâna trecută producătorii filmului, Rust Movie Productions, cu 137.000 de dolari, suma maximă posibilă, pentru ceea ce a catalogat drept „eşecuri intenţionate” în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de siguranţă, care au condus la moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Pe 21 octombrie 2021, directoarea de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața pe platourile de la „Rust”, împușcată mortal de un glonte tras accidental de actorul Alec Baldwin.

Tragedia a îngrozit întreaga industrie cinematografică și toată lumea a promis măsuri care să împiedice să se mai întâmple asemenea lucruri vreodată pe platoruile de filmare. Ancheta este încă în curs pentru a se stabili toate circumstanțele care-au dus la decesul tinerei femei și pentru a face lumină în toată această tristă afacere.

Baldwin a negat responsabilitatea pentru moartea lui Hutchins şi a declarat că gloanţele reale nu ar fi trebuit niciodată să fie permise pe platoul de filmare.

Alec Baldwin s-a întors la muncă cu sentimente amestecate

La câteva luni de la nefericitele evenimente care-au dus la moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins (1979 – 2021), actorul Alec Baldwin (63 de ani) și-a reluat munca.

Pe contul său de Instagram, Baldwin a dezvăluit că se află în Marea Britanie, pentru filmările thriller-ului „97 Minutes”.

„E ciudat să mă reîntorc la muncă”, a mărturisit Alec Baldwin pe Instagram.

„Nu am mai lucrat de pe 21 octombrie, anul trecut, când acel lucru oribil s-a produs pe platourile acelui film. În urma unui accident, directoarea noastră de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața. Încă îmi e greu să vorbesc despre asta”, mai spune actorul.

„Astăzi, m-a reîntors la muncă pentru prima oară după trei luni și jumătate. Îmi lipsesc copiii. Dar mi-a făcut bine să ies puțin din Statele Unite. Cine știe ce ne rezervă viitorul. Sper că numai în lucruri bune”, și-a încheiat Baldwin postarea.

Conform SkyNews, filmările au loc în inima comitatului Hampshire, în orășelul Alton. Filmul spune povestea unui avion deturnat, care mai are combustibil doar pentru 97 de minute.

Sursa foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton