Homepage  / Vedete străine

Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi, a murit! Mesajul dureros transmis de Jon Bon Jovi

Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi, a murit! Mesajul dureros transmis de Jon Bon Jovi

de Roxana Mirea,

Alec John Such, fostul basist și membru fondator al trupe rock americane Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani. Alec John Such a cântată alături de trupa Bon Jovi din 1983 până în 1994, când formația a cunoscut succesul cu piese precum „You Give Love a Bad Name", „Livin' on a Prayer" și "Bad Medicine".

Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi, a murit

Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani. Lui i s-a atribuit meritul de a fi adus trupa împreună și a fost amintit ca un prieten drag care era „sălbatic și plin de viață”. Vestea dureroasă a morții lui Alec John Such a fost făcută împărtășită printr-un anunț al grupului, potrivit digi24.ro.

„Am aflat cu durere în suflet vestea trecerii în neființă a prietenului nostru drag Alec John Such.  A fost un om original. În calitate de membru fondator al trupei Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă a trupei. Ca să fiu sincer, ne-am găsit drumul unul către celălalt prin el – a fost prieten din copilărie cu Tico (n.r. toboșarul Tico Torres) și l-a adus pe Richie (n.r. compozitorul Richie Sambora) să ne vadă cântând. Alec a fost întotdeauna sălbatic și plin de viață. Astăzi, aceste amintiri speciale îmi aduc un zâmbet pe față și o lacrimă în ochi.

Ne va fi foarte dor de el”, a transmis cântărețul și compozitorul Jon Bon Jovi pe Twitter.

Trupa nu a oferit detalii despre cum sau unde a decedat Alec John Such.

Alec s-a născut la New York, pe 14 noiembrie 1951 și a cântat inițial într-o trupă numită The Message.

Aveam 31 de ani când m-am alăturat. Eram cu 10 ani mai în vârstă decât restul trupei. Sora mea s-a supărat foarte tare în cele din urmă pentru că ziarele o descriau ca fiind sora mea mai mare, când de fapt era mai tânără„, povestea Alec John Such într-un interviu.

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton