Homepage  / Filme Online / Netflix

„Aleea cu licurici”, sezonul 2, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre finalul serialului cu Katherine Heigl și Sarah Chalke. Noul trailer, data de lansare

„Aleea cu licurici”, sezonul 2, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre finalul serialului cu Katherine Heigl și Sarah Chalke. Noul trailer, data de lansare
9

de Andra Stana,

Netflix a lansat anul trecut un nou capitol din povestea „Firefly Lane”/„Aleea cu licurici”. Platforma de streaming i-a anunțat atunci pe fani că producția cu Katherine Heigl și Sarah Chalke în rolurile principale se va încheia la finalul sezonului 2. Când au premiera ultimele episoade ale poveștii lui Tully și Kate.

Update, 29 martie 2023:

Netflix a publicat trailerul oficial pentru ultima parte a sezonului 2 din „Aleea cu licurici”

Netflix a lansat recent un nou trailer, care cuprinde secvențe din ultimele episoade ale serialului „Aleea cu licurici”. Partea a doua din sezonul 2, ultimul al dramei romantice cu Katherine Heigl în rol principal, va fi lansată pe platforma de streaming pe 27 aprilie 2023.

În primul set de episoade din sezonul doi – care a ajuns pe Netflix în decembrie 2022 – prietenia de zeci de ani dintre Tully și Kate a făcut implozie. După ce Tully a avut un accident de mașină în care se afla Darah, fiica lui Kate și a soțului ei, Johnny (Ben Lawson), Kate a scos-o pe Tully din viața ei.

aleea-cu-licurici-sezonul-2-netflix-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Unde o vom găsi pe Kate în aceste ultime episoade? Aceasta își continuă tratamentul împotriva cancerului – dar este clar că îi lipsește cea mai bună prietenă. „Te-ai gândit să o contactezi pe Tully?”, este întrebată ea în trailer. „S-ar putea să ai nevoie de un prieten”.

https://www.youtube.com/watch?v=uYaOfa0uP6c

Știrea inițială, 4 octombrie 2022:

„Aleea cu licurici”, cu Katherine Heigl și Sarah Chalke, se va încheia după sezonul 2 pe Netflix

Netflix a anunțat că cel de-al doilea sezon al producției cu Katherine Heigl și Sarah Chalke va fi ultimul sezon al serialului.

De asemenea, conform Netflix, sezonul 2 va fi format din 16 episoade supradimensionate și va fi împărțit în două părți. Primele nouă episoade vor fi lansate pe 2 decembrie 2022, iar ultimele șapte episoade vor fi lansate în 2023.

Bazat pe romanul cu același nume al autoarei de bestseller Kristin Hannah, Firefly Lane prezintă prietenia dintre prietenele extrem de diferite – Tully (interpretată de Heigl) și Kate (Chalke) – de-a lungul unei perioade de 30 de ani. Din distribuția serialului mai fac parte Ben Lawson, Beau Garrett, Ali Skovbye, Roan Curtis și Yael Yurman, scriu cei de la tvline.com.

Noutăți în distribuția sezonului 2 sunt India de Beaufort (în rolul lui Charlotte), Greg Germann (în rolul lui Benedict), Jolene Purdy (în rolul lui Justine) și Ignacio Serricchio (în rolul lui Danny).

Sezonul 1 a avut premiera în februarie 2021 și a primit critici în mare parte mixte.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton