Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Alef”, cel mai nou proiect al lui Kenan İmirzalıoğlu, va avea premiera în curând

„Alef”, cel mai nou proiect al lui Kenan İmirzalıoğlu, va avea premiera în curând

de Redactia Tvmania

Kenan İmirzalıoğlu, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori turci, protagonistul a numeroase seriale de succes, de la „Ezel” (2009 – 2011) la „Karadayi” (2012 – 2015), se pregătește să se reîntâlnească cu fanii săi în mini-seria „Alef”, care va fi lansată pe 10 aprilie în Turcia.

 

Prezent pe micile ecrane din Turcia din toamna anului trecut, de când a devenit gazda versiunii autohtone a concursului „Vrei să fii milionar?”, Kenan (45 de ani) s-a ținut departe, în ultimii doi ani, de proiecte tv de ficțiune. Asta după ce serialul istoric „Mehmed: Bir Cihan Fatihi”, în care era protagonist și care ar fi trebuit să fie un alt „Suleiman Magnificul”, s-a dovedit un eșec, anulat după doar 6 episoade.

 

Cu „Alef”, Kenan İmirzalıoğlu schimbă total registrul. Este vorba de o mini-serie de opt episoade, ce va fi lansată pe 10 aprilie pe platforma online BluTV și care e realizată în colaborare de BluTV și Fox Turcia.

 

Povestea este un thriller cu elemente mistice: doi detectivi total diferiți fac echipă pentru a rezolva un șir de crime, însă fiecare detaliu descoperit nu face decât să complice cazul. Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) este un polițist calm, taciturn, marcat de un secret personal apăsător, care revine în Istanbul după ce a fost școlit în Marea Britanie. Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) este un polițist de modă veche, aflat în prag de pensionare, pe care nimic nu-l mai miră (șau așa crede). Cei doi, Kemal și Settar, ajung să facă echipă atunci când în Bosfor e găsit un cadavru și trebuie să colaboreze ca să găsească criminalul. 

 

Rolul principal feminin, al unei profesoare universitare care îi ajută pe cei doi detectivi, este interpretat de Melisa Sözen.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton