Homepage  / Articole

Alejandro Sanz, scandal la “Vocea Mexicului”

Alejandro Sanz, scandal la “Vocea Mexicului”

de Redactia Tvmania

Celebrul cântăreţ spaniol, care este jurat/antrenor la show-ul de talente “Vocea Mexicului”, este de câteva zile în atenţia tabloidelor mexicane. Motivul ? Sanz ar avea o relaţie cu una dintre concurentele din echipa sa.

La început s-a scris că ar fi primit mai mulţi bani decât ceilalţi trei juraţi (Lucero, Espinoza Paz şi Aleks Syntek) ca să participe le “Vocea Mexicului”. După care s-a zvonit că nu se înţelege cu Espinoza Paz şi că s-ar fi certat de câteva ori cu el.

Acum, Alejandro Sanz revine în atenţia presei cu o nouă poveste desfăşurată tot pe platourile de la show-ul de talente.

Se pare că artistului i-a picat cu tronc una dintre concurentele din echipa sa, o tânără de 21 de ani pe nume Jass Reyes (foto mic). Angajaţi ai companiei Televisa spun că i-au văzut pe aceştia sărutându-se în spatele scenei şi că se privesc foarte drăgăstos de fiecare dată când au ocazia.

În timpul filmărilor, cei doi au păstrat distanţa pentru a nu da de bănuit, dar şi pentru că producătorul Miguel Angel Fox le-ar fi atras atenţia să-şi ţină povestea de iubire în afara emisiunii pentru a nu fi acuzaţi de favoritisme.

Oare iubita lui Sanz ce zice?

Până în acest moment, cei doi amorezi nu au vrut să comenteze asupra ştirilor apărute. Totuşi, declaraţiile lui Alejandro Sanz în urma prestaţiei lui Jess din momentul audiţiilor spun totul:

“Nu-mi pot da jos pălăria şi ochelarii. Îţi ofer totuşi inima mea. Sunt convins că esti vocea mexicului. Dacă te alături echipei mele, te asigur că voi sprijini cariera ta tot restul vieţii mele”, a spus artistul entuziasmat.

De asemenea, nici Raquel Perera, iubita lui Alejandro Sanz (şi mama băieţelului său de 4 luni, Dylan), nu a declarat nimic cu privire la articolele apărute în presă cum că artistul de 42 de ani ar avea o aventură cu Jass Reyes.

Acesta nu este însă primul scandal în care a fost implicat anul acesta Alejandro Sanz. În luna iulie, chiar înainte de a deveni pentru a treia oară tată, o tânără de 21 de ani i-a cerut testul de paternitate susţinând că şi ea este fiica lui. Alejandro s-a enervat cumplit declarând că are doar trei copii:

“Nu mai credeţi toate prostiile care se spun. Copiii pe care îi am sunt Manuela (8 ani), Alexander (6 ani) şi acum Dylan. Doar atât. Ceilalţi sunt nişte oportunişti fără scrupule şi vor trebui să răspundă în faţa legii”, a zis el pe contul său de Twitter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton