Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alex Bogdan, despre nunta cu iubita lui, Cătălina. „Ne-am logodit. Chestia este sudată”

Alex Bogdan, despre nunta cu iubita lui, Cătălina. „Ne-am logodit. Chestia este sudată”
8

de Andra Stana,

Alex Bogdan, în vârstă de 36 de ani, s-a logodit cu iubita lui, Cătălina. Actorul a fost unul dintre concurenții ultimului sezon din „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar când a revenit în România, și-a cerut iubita în căsătorie.

Alex și Cătălina formează un cuplu de peste trei ani, dar până de curând nu se gândeau la nuntă, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt implicați în tot felul de proiecte. De curând, Alex a vorbit pentru prima oară despre logodna cu iubita lui.

Daaa. Mă însor. Eu sper să mai fac și trei filme până atunci, până la nuntă. Acum ne-am logodit, chestia este sudată. Aș vrea să fac nunta când se poate. Dacă nu este anul ăsta, la anul. Oricând”, a declarat Alex Bogdan pentru EGO.ro.

Alex Bogdan, despre nunta cu iubita lui, Cătălina. „Ne-am logodit. Chestia este sudată”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alex Bogdan: „Să nu mai aud că nu avem Domne, că nu avem filme”

Alex Bogdan a vorbit și despre proiectele sale, la care lucrează în prezent. Actorul abia a terminat filmările pentru un nou film, „Haita de acțiune”. Pelicula, care este produsă de Matei Dima, va avea premiera în primăvara anului 2023.

E un mixt pentru că se face comedie și nu pot putem să fim serioși tot timpul. Dar acum s-a acumulat multă oboseală de la filmări, e un proiect imens pentru România. Nu vorbesc aiurea. Jur. S-a investit foarte mult suflet și va arată cum nu a arătat niciun film în România. Să nu mai aud că nu avem Domne, că nu avem filme. Va fi bomba secolului”, a mai povestit Alex Bogdan despre filmul în care interpretează un polițist, completând că acest lungmetraj este cu totul diferit față de alte filme românești cu și despre polițiști.

Alex Bogdan s-a născut pe 24 ianuarie 1986, la Târgu Ocna, Bacău. Este un actor român de film și teatru. A făcut sport de performanță, are un record național la octatlon la juniori 3.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton