Homepage  / Televiziune

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

de Ioana Maria,

Câștigătorul Survivor România, ediția din 2022 difuzată de Pro TV, este Alexandru Delea. Finala Survivor 2022 s-a desfășurat live, astfel încât cei de acasă să își poată vota favoriții. Lupta a fost de-a dreptul explozivă, căci nu a existat un câștigător clar favorit al publicului.

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

Alex Delea este marele câștigător al competiției Survivor România 2022! Acesta a izbucnit în lacrimi când Daniel Pavel i-a rostit numele și l-a poftit să meargă lângă el și să ridice trofeul deasupra capului.

Domnu` Dan, vă iubesc! Faimoșilor, vă iubesc! Războinicilor, vă iubesc! Toată lumea din consiliul ăsta, vă iubesc! Nu știu ce se întâmplă cu mine. Nu cred așa ceva, domnu` Dan! Nu cred! (…) Mă uit la trofeul ăsta și îmi vine să plâng. Se uită mama mea și mă vede cu el în mână. Mă vede cu cecul. „Mamă, uite câți bani a câștigat!” Ăștia ți-i dau ție pe toți, mamă, pentru tot ce ai făcut pentru mine în toată viața asta. Cecul ăsta e al tău. (…)

A fost un moment atât de mare (n.r. când a auzit că e câștigătorul Survivor), atât de așteptat de mine, încât am spus eu că m-am gândit la momentul ăsta, dar mi-a fost frică să aștept să îmi aud numele. Dacă nu-l auzeam, ce făceam? Nu aș fi putut să ies din groapa aia neagră în care aș fi intrat. Acum, să-mi continui visul. Să continui să visez pentru că mi s-a îndeplinit visul. Tot ce am visat mi s-a îndeplinit aici. Toate dorințele mi s-au îndeplinit. (…) ce s-a întâmplat astăzi, nu e de o bucurie normală. Nu știu ce se întâmplă, domnu` Dan! Încă nu realizez. Sunt cel mai bucuros om din lume. Când am venit aici, nu m-am gândit la acest trofeu. M-am gândit să fiu eu, să dau bucurie în lume. Dar dând bucurie în lume, am primit și eu bucurie”, a spus Alex Delea după ce a câștigat marele trofeu Survivor România.

„Domnu` Dan, mă gândesc doar că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit enorm de mult să câștig Survivor și se pare că e ăncă un locul doi pentru mine, dar vă spun din toată inima că dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România, Alex Delea”, a spus Elena Chiriac.   

Cine a câștigat Survivor România 2022

După ce Alex Delea a câștigat colanul, Elena Chiriac și Ionuț Popa au ajuns la votul publicului.

Cel care a primit cele mai puține voturi și a părăsit competiția Survivor România a fost Ionuț Popa, iar Elena Chiriac a intrat în finală, alături de Alex Delea.

Chiar înainte de desemnarea câștigătorului suprem, Ionuț Popa a părăsit complet competiția, iar în cursa pentru trofeul Survivor România și marele premiu de 100.000 de euro au mai rămas doar Alex Delea și Elena Chiriac.

”Sunt împăcat. Sunt foarte fericit, chiar dacă trebuie să părăsesc competiția. Am învățat foarte multe lecții aici. Cred că viața mea se va schimba. Îmi doream foarte mult să câștig. Le mulțumesc oamenilor de acasă că m-au votat… Sper ca Delea să câștige!”, a spus Ionuț Popa după eliminare.

Elena Chiriac: „Am niște emoții uriașe. Îmi doresc să câștig Survivor România, să ajung ultima, să ridic trofeul deasupra capului. A fost atât de greu. Sunt în fața votului și sunt emoționată, îmi doresc ca oamenii să mă susțină. Mi-am pus sufletul în tot ceea ce am făcut, nu mi-a fost rușine să plâng. M-am ridicat singură și am ajuns în punctul ăsta. În punctul în care nu mai pot să mă ridic. Sper ca publicul să mă susțină. Sunt plină de emoții”.

„Mi-am îndeplinit toate dorințele la Survivor. Am mai avut o dorință. Să închid ușa Survivor după mine. S-a întâmplat. Acum a venit dorința aia la care nu puteam să mă gândesc la începutul competiției… nu puteam să mă gândesc la marele premiu, nu îmi permiteam… Dar în momentul de față, o spun cu toată inima și cu toată dragostea din lumea… vreau să câștig trofeul. Mă gândesc cu tot sufletul la asta. Este pentru prima dată și ultiam dată când spun asta, când cer asta publicului: Să mă voteze”, a spus Alex Delea când a văzut ca Elena e în finală alături de el.

În așteptarea votului Elena Chiriac a continuat: ”Sunt fericită pentru că amintesc că atunci când am acceptat provocare am vrut să demonstrez că se poate. Cred că mi-am făcut treaba bine. Am demonstrat că, indiferent de vârstă, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, poți! Am trecut de toate hopurile la Survivor: foame, durere, ploaie, dorul de acasă.

Mă simt un Survivor 100% și simt că sunt la un pas ca visul meu să devină realitate. Vreau să câștig Survivor România… Simt că sunt puternică. Mă simt mai frumoasă, mai bună după Survivor. După experiența asta, simt că orice o să apară în viața mea, o să-mi fie ușor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton