Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Alex Delea, la un an de când a câștigat trofeul „Survivor România”. Viața i s-a schimbat radical

Cu ce se ocupă Alex Delea, la un an de când a câștigat trofeul „Survivor România”. Viața i s-a schimbat radical
10

de Andra Stana,

Alex Delea a câștigat trofeul „Survivor România” 2022 și premiul în valoare de 100.000 de euro. După încheierea competiției, viața lui s-a schimbat radical. Într-un interviu pentru ego.ro, tânărul a mărturisit cu ce se ocupă acum.

Alex Delea face acum stand-up. Recent, câștigătorul „Survivor România” 2022 a susținut în fața unui public numeros primul lui număr de stand-up.

„Nu m-am pregătit deloc la debut. Am avut emoții constructive și a ieșit bine. Dacă mă întrebi ce am vorbit pe scenă nici nu știu. A fost ceva foarte neașteptat, dar chiar mi-a ieșit. Știu doar că lumea a râs, m-a aplaudat, m-am simțit fenomenal. Mai merg. Îmi place mult să vorbesc, îmi place cu microfonul. Abia aștept să merg din nou”, a povestit Alex Delea.

Deși îi place ce face acum, Delea nu vrea să facă performanță în acest domeniu, ci vrea să îi facă pe oameni să râdă, să fie mai fericiți. „Din stand-up în niciun caz nu am cum să fac bani acum. Nici măcar nu m-am implicat ca să ajung la stadiul ăla.

Cu ce se ocupă Alex Delea, la un an de când a câștigat trofeul „Survivor România”. Viața i s-a schimbat radical (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe scurt, nu am ajuns să monetizez din stand-up comedy. În niciun caz. Până la urmă nici nu ăsta a fost scopul. A fost un vis. Voiam de foarte mult timp să fac asta și uite că s-a întâmplat. Chiar aș vrea să mai pot face lucrul ăsta”, a spus el.

Alex Delea le-a pregătit și o surpriză fanilor lui. „Voi apărea și într-un lungmetraj”, a mai declarat tânărul.

Cui i-a dat Alex Delea 20.000 de euro din premiul de la „Survivor România”

Învingătorul de la „Survivor România” nu a hotărât încă ce va face cu banii, dar o parte din câștig – 20.000 de euro – a ajuns la mama lui, care deține o afacere în Spania.

Nu m-am atins de bani. Am ajutat-o pe mama mea, evident, dar nu am un plan anume, nu știu ce trebuie să fac cu ei, este totul foarte pe repede înainte. A trecut o lună și un pic, eu încă mă adaptez în lumea asta, Bucureștiul e nou. Cred că aș face o prostie, dacă m-aș arunca într-o investiție fără a ști foarte bine.

Tocmai ce m-am mutat cu chirie în București. Ador viața din București, îmi place foarte mult aglomerația, agitația. Prietenii mei sunt în Constanța, dar aproape în fiecare weekend merg la ei să îi vizitez. ”, a spus Alex Delea acum câteva luni.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton