Homepage  / Vedete româneşti

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară! Partenera lui a născut un băiețel

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară! Partenera lui a născut un băiețel
6

de Roxana Mirea,

Alex Dima, reporterul emisiunii „România, te iubesc”, de la Pro TV, a devenit tată pentru a doua oară. Fericita veste a fost împărtășită chiar de el printr-un mesaj publicat pe Facebook. Partenera de viață a lui Alex Dima i-a dăruit un băiețel, „o minune de copil”.

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară

Alex Dima este în culmea fericirii pentru că a devenit tată pentru a doua oară. Acum, reporterul de la „România, te iubesc!” este și tată de băiat, iar frumoasa veste a fost împărtășită chiar de el. Alex Dima a publicat o imagine cu el și bebelușul, surprinsă în fața spitalului. De asemenea, acesta a scris și un mesaj emoționant, încercând să exprime toată bucuria pe care o simte.

„O minune de copil a venit pe lume!

Sunt și tată de băiat!

Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9 lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile.

Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare!

Mulțumesc medicilor și cadrelor medicale pentru felul în care ne-au înconjurat cu grijă și zâmbete!

Să fim și să fiți sănătoși!”, a scris Alex Dima pe Facebook.

Alex Dima și-a pierdut prima soție acum 13 ani

Viața lui Alex Dima nu a fost deloc una ușoară. Prima lui soție a murit în urmă cu 13 ani. Când s-a angajat la Pro TV, Alex Dima abia se căsătorise cu Roxana, femeia care i-a dăruit o fetiță, pe Sara. Căsătoria a fost una de poveste. La doi ani de la marele eveniment, cei doi deveneau părinți, însă implinirea a fost umbrită de o veste curtemurătoare: Roxana a fost diagnosticată cu cancer.

Alex și-a dedicat din acel moment tot timpul și toate resursele încercând să își salveze soția, însă 6 luni mai târziu s-a stins din viaţă, lăsându-l singur, cu o fetiţă de doar un an şi câteva luni. Fiica lui a fost persoana care l-a ajutat să trecă peste cel mai greu moment.

Alex-Dima-a-devenit-tata-pentru-a-doua-oara-Partenera-lui-a-nascut-un-baietel-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta”, a explicat Alex Dima într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca, la Europa FM. „Am fost un pic supărat pe Dumnezeu, dar nu am vrut să fiu foarte supărat pentru că ştiam că ea s-a dus acolo la El şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”, a mai adaugat prezentatorul tv.

După mulți ani de la pierderea suferită, Alex Dima a reușit să își deschidă din nou sufletul și acum iubește din nou.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton