Homepage  / Vedete româneşti

Alex Dima, imagine adorabilă cu bebelușul lui. Vedeta Pro TV a plecat în vacanță. „Un fel de concediu, cu vreo 4-5 treziri pe noapte”

Alex Dima, imagine adorabilă cu bebelușul lui. Vedeta Pro TV a plecat în vacanță. „Un fel de concediu, cu vreo 4-5 treziri pe noapte”
7

de Roxana Mirea,

Alex Dima a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că a devenit tată pentru a doua oară în luna iunie a acestui an. Fericita veste a fost împărtășită chiar de el printr-un mesaj publicat pe Facebook. Acum, reporterul emisiunii „România, te iubesc”, de la Pro TV, se bucură de clipe de relaxare în concediu. Iată ce imagine adorabilă a publicat Alex Dima cu bebelușul lui.

Alex Dima, imagine adorabilă cu bebelușul său

Alex Dima se află în vacanță și cu această ocazie a publicat o imagine emoționantă cu bebelușul lui. Acum, reporterul de la „România, te iubesc!” este și tată de băiat, partenera ei aducând pe lume, în luna iunie, un băiețel perfect sănătos.

Recent, Alex Dima a publicat pe Facebook o serie de imagini. Cu această ocazie, el le-a spus urmăritorilor lui cum este în concediu cu un bebeluș.

„Salutări din concediu! Bine, un fel de concediu, cu vreo 4-5 treziri pe noapte, cu nenumărate schimbări de scutece, plimbări prin cameră de am făcut cărări, timpi extrem de limitați de stat la plajă, împins/tras căruțul, o tonă de bagaje, dar totul compensat de bucuria de a fi împreună.

N-a fost ușor să ne urnim din loc. Am tot căutat un hotel care să îndeplinească mai multe condiții. Să fie confortabil pentru un bebeluș (fară obișnuitele cântari care se aud din toate direcțiile), să nu fie foarte departe de casă (în caz de nevoie să ne putem întoarce repede), să fie all inclusive (pentru că e mai complicat de umblat la orele prânzului prin soare după mâncare), să fie aproape de mare și nu foarte aglomerat”, a început să scrie Alex Dima pe Facebook.

Alex Dima, imagine adorabilă cu bebelușul lui. Vedeta Pro TV a plecat în vacanță. „Un fel de concediu, cu vreo 4-5 treziri pe noapte”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alex Dima, despre cazarea din Bulgaria: „Mă întreb cum de la oamenii ăștia se poate”

După numeroase căutări, Alex Dima a găsit cazare în Obzor, Bulgaria, într-un resort care îi place foarte mult.

„După numeroase căutări, am găsit locul, la 4 ore și ceva de mers de București, în Obzor, Bulgaria. Mai mulți prieteni și colegi au fost aici și au fost mulțumiți. Așa că, iată-ne în formulă extinsă la mare, într-un resort care aduce mai degrabă a cartier, cu vile, blocuri, străduțe pietruite, piscine și oameni zâmbăreți. Totul e nou nouț, plaja e curată și deloc aglomerată și foarte important, e liniște.

Chiar dacă am venit la relaxare, mă lovește obida și mă întreb cum de la oamenii ăștia se poate și la noi…

Am vorbit de multe ori despre cum au înțeles bulgarii să facă turism (în unele locuri, pentru că nu peste tot curge lapte și miere, le au și ei pe ale lor). Spre deosebire de majoritatea patronilor de pe litoralul nostru, bulgarii au înțeles că pot face bani dacă se asociază, dacă se susțin între ei, dacă se alimentează cu produse de la fermele din zonă, dacă nu trag cu dinții să facă avere într-un singur sezon”, a mai scris Alex Dima.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton