Homepage  / Vedete

Alex Dima şi fiica lui, Sara, vin îmbrăcaţi în costume populare la „Weekend cu Monica Dascălu”

Alex Dima şi fiica lui, Sara, vin îmbrăcaţi în costume populare la "Weekend cu Monica Dascălu"

de Redactia Tvmania

Monica Dascălu se pregăteşte pentru sărbătoarea Paştelui şi are cadouri pentru românii de pretutindeni care îi urmăresc emisiunea: două ediţii speciale, sâmbătă şi duminică, de la ora 17.30, la Pro TV Internaţional.

Sâmbătă, la „Weekend cu Monica Dascălu”, Irina Fodor şi fiica ei, Diana, vor povesti cum sărbătoresc ele Paştele şi ce pregătiri fac.

„Răzvan este cel care va găti, eu mă ocup de curăţenie”, spune coprezentatoarea emisiunii „Poveştiri de noapte” de la Acasă.

Duminică, în prima zi de Paşte, Alex Dima va veni însoţit de fiica lui, Sara. Cei doi vor fi îmbrăcaţi, la fel ca Monica, în costume populare.

Corespondentul Ştirilor Pro TV, care le va spune românilor aflaţi departe de casă „Hristos a înviat!” de la Mânăstirea Curtea de Argeş în Noaptea de Înviere, va vorbi despre ritualurile de sărbătoare pe care le are cu Sara. „Ne place să vopsim ouă împreună şi respectăm această tradiţie”, spune Alex.

Alex Dima povesteşte cum fiica lui l-a uimit cu multe lucruri, unul dintre ele fiind acela că ea ascultă foarte multe poveşti şi a descoperit că reţine pasaje întregi. Drept dovadă, Sara va recita un pasaj din „Cireşarii” cu talent şi intonaţie. În privinţa dorinţelor ei legate de Iepuraş şi de Paşte, tot Alex a povestit că Sara este modestă.

„De exemplu, anul trecut de ziua ei, pe 22 noiembrie, am avut o petrecere mare şi a primit multe cadouri. Am convenit amândoi să nu le desfacă pe toate, ci pe rând, pe măsură ce are nevoie de ele. Drept urmare, de Moş Nicolae, când am întrebat-o ce îşi doreşte, mi-a spus că a primit atât de multe lucruri încât nu vrea decât sănătate pentru noi toţi”, a adăugat Alex Dima.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton