Homepage  / Vedete străine

Alex Pettyfer și soția lui, Toni Garrn, divorțează. Primele declarații

Alex Pettyfer și soția lui, Toni Garrn, divorțează. Primele declarații
6

de Roxana Mirea,

Alex Pettyfer și soția lui, modelul Toni Garrn, divorțează după doi ani de căsnicie. Vestea neașteptată a fost împărtășită de către Toni, printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale. Cei doi au împreună o fiică.

Alex Pettyfer și soția lui, Toni Garrn, divorțează

Modelul Toni Garrn a anunțat divorțul de actorul Alex Pettyfer, după doi ani de căsnicie. În weekend, fosta vedetă de pe podiumul Victoria’s Secret a dezvăluit pe Instagram Story că ea și Alex Pettyfer s-au despărțit.

Alex și cu mine am luat decizia foarte dificilă de a divorța”, a scris modelul german, în vârstă de 30 de ani, pe Instagram. „Ne vom continua relația ca prieteni și co-părinți pentru îngerul nostru, Luca”, a continuat ea, referindu-se la fiica lor, în vârstă de un an.

Vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă sensibilă. Vă mulțumim”, a încheiat ea mesajul. Pettyfer nu a comentat public divorțul, până în acest moment.

MFW – About You PhotocalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pettyfer și Garrn și-au început povestea de dragoste în 2018, înainte ca actorul din „Wild Child” să o ceară în căsătorie în ajunul Crăciunului din 2019. S-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la sfârșitul anului 2020. În luna iunie a anului trecut, cei doi s-au căsătorit pentru a doua oară în cadrul unei ceremonii uimitoare în Paros, Grecia.

Ieri m-am simțit ca în cel mai frumos vis”, a scris Garrn în dreptul unei fotofrafii, acum ștearsă, de la nunta de pe plajă a cuplului.

Cei doi s-au căsătorit în fața familiei și a prietenilor în octombrie 2020, în Germania. Cinci luni mai târziu, Garrn a dezvăluit că este însărcinată, prin intermediul unei ședințe foto pentru Vogue Germania, spunând că ea și Pettyfer sunt „foarte, foarte încântați” să devină părinți.

Cred că ceea ce înseamnă pentru mine este că viața mea se schimbă cu siguranță pentru totdeauna”, a declarat ea pentru revistă în interviul din martie 2021. „Care a fost prima mea reacție când am aflat că sunt însărcinată? Cred că primul cuvânt care mi-a venit în minte a fost ‘în sfârșit!’”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton