Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alex Rodriguez speră să se căsătorească cu Jennifer Lopez în 2021

Alex Rodriguez speră să se căsătorească cu Jennifer Lopez în 2021

de Redactia Tvmania

Uite nunta, nu e nunta! Este posibil ca nici ei să nu știe ce își mai doresc. Iată că la început de an Alex Rodriguez spune că e posibil ca nunta dintre el și Jennifer Lopez să aibă loc anul acesta, asta după ce artista mărturisea la sfârșitul anului trecut că e posibil să nu mai existe nicio nuntă. 

Jucătorul de baseball în vârstă de 45 de ani și cântăreața în vârstă de 51 de ani s-au logodit în martie 2019, după doi ani de relație. Acum, Alex Rodriguez speră că nunta va avea loc în 2021, după ce au fost nevoiți să amâne evenimentul de două ori în 2020, din cauza pandemiei. 

În cadrul emisiunii „The Tonight Show”, Alex a declarat: 

„Am încercat de două ori în 2020. Am fost învinși de COVID-19. Știi cum se spune îm baseball a treia oară e cu noroc, așa că sperăm…”.

Între timp, Alex nu ratează nicio șansă pentru a-și lăuda partenera. În timpul unei discuții  cu Jimmy Fallon (18.01.21)  a dezvăluit că Jennifer este extrem de emoționată că va cânta la inaugurarea lui Joe Biden săptămâna aceasta.

 „Este incredibil. Și ceea ce este interesant este că are mari emoții din cauza responsabilității. Vrea mai mult decât orice, ca noi toți, să aducă oamenii împreună. Să inspire. Și știi că muzica și sportul fac asta mai bine decât orice. Vei fi surprins. O să-ți placă”, a declarat Rodriguez. 

 

 

 

Cuplul intenționa inițial să se căsătorească în Italia vara trecută, dar a trebuit să-și anuleze ziua cea mare din cauza restricțiilor.

 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton