Homepage  / Știri

VIDEO: Alex, Smiley şi Don Baxter văd “Cai verzi pe pereţi”

VIDEO: Alex, Smiley şi Don Baxter văd “Cai verzi pe pereţi”

de Redactia Tvmania

Produsă de HaHaHa Production, piesa “Cai verzi pe pereţi” este primul single care anunţa un nou proiect muzical semnat de Smiley şi Alex Velea. Piesa va fi inclusă pe un nou album, pe care aceştia plănuiesc să-l lanseze împreună în prima jumătate a anului viitor. Videoclipul single-ului a fost regizat de Iulian Moga şi este unul plin de culoare, veselie, de copii şi evident de cai verzi.

“În regatul nostru, www.caiiverzi.ro, oricine va putea să-şi aleaga calul verde preferat şi să-l personalizeze după bunul plac. Şi cum fiecare cal verde reprezintă un ideal, ca să ne demonstreze că nu se joacă doar, cei care intră în regat se vor angaja că vor îngriji şi se vor mândri cu al lor cal, punându-l pe peretele paginii personale de Facebook. Pentru curajul lor, o să-i răsplătim, apoi, aşa cum se cuvine, în văzul tuturor”, a spus Smiley (Craiul Zâmbăreţ).

“Dacă poţi visa înseamnă că poţi să-ţi transformi visul în realitate. Nu e uşor, dar se poate, dacă-ţi păstrezi speranţa şi lupţi cu adevărat”, a adaugat Alex Velea (Craiul Yamasha).

Iar Baxter a declarat şi el: “Uneori ne place să ne complicăm singuri existenţa, alergând după lucruri care ne fac să ne credem mai puternici. Iar în această fugă uităm să mai visăm sau să ne mai jucăm”.

Vedeţi aici videoclipul:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6CjFYSOlFRw[/youtube]

Citește și:

Alex Velea umblă după „Cai verzi pe pereţi”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton