Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alex Velea, cuvinte grele la adresa fanilor falși ai lui Zanni, câștigătorul „Suvivor România”: „Unii chiar nu l-ați «halit»”

Alex Velea, cuvinte grele la adresa fanilor falși ai lui Zanni, câștigătorul „Suvivor România”: „Unii chiar nu l-ați «halit»”

de Redactia Tvmania

Alex Velea îi este ca un tată lui Zanni, câștigătorul „Survivor România”. Pentru că Alex Velea l-a susținut pe Zanni încă  de la începuturile carierei, acesta s-a revoltat în urmă cu scurt timp, adresând cuvinte grele la adresa susținătorilor falși ai protejatului său.

Alex Velea i-a fost alături lui Zanni încă din prima zi a carierei sale și l-a ajutat cu tot ce a putut el. Chiar și pe parcursul emisiunii „Survivor România” artistul a încercat să își sprijine protejatul de la distanță. Pentru că expunerea publică aduce după sine și o mare de susținători, Alex Velea a ținut să fie vehement în fața celor care sunt fani falși ai câștigătorului „Survivor România”.

„E amuzant cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă, fiindcă voi ați apărut acum, în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din ziua 1. Unii chiar nu l-ați «halit» de la început, unii sunteți «fani», că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumim că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea, la Instastory.

Imediat după marea finală a sezonului 2 „Survivor România”, Alex Velea, recent implicat într-un scandal cu Cătălin Măruță, a susținut că acesta este doar începutul profesional al lui Zannidache:

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social”, a declarat Alex Velea pentru wowbiz.ro.

Zanni este marele câștigător al sezonului 2 „Survivor România”. Faimosul a plecat acasă cu un premiu în valoare de 50.000 de euro, pe care dorește să îi investească într-o locuință.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton