Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alex Velea, despre nunta cu Antonia. „2022 e anul cel mare. Acum e încă surpriză”

Alex Velea, despre nunta cu Antonia. „2022 e anul cel mare. Acum e încă surpriză”
17

de Andra Stana,

Formează un cuplu de nouă ani, dar abia în 2021, Alex Velea a făcut pasul cel mare și s-a logodit cu Antonia. Cei doi părinți nu vor să mai aștepte prea mult nunta, așa că vor să se căsătorească anul acesta.

Alex Velea și Antonia plănuiesc nunta

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Alex Velea nu s-a mai ferit și a vorbit pe șleau despre nunta cu Antonia. Mulți ani a ocolit acest subiect, având în vedere situația cântăreței cu Vincenzo Castellano, fostul soț. Acum, nimic nu le mai stă în cale celor doi să-și unească destinele.

Alex Velea a anunțat că anul acesta va avea loc marele eveniment. Artistul nu a spus cine vor fi nașii lor de cununie. A oferit însă informația că nunta se va ține cu certitudine, scrie libertatea.ro.

Alex Velea, despre nunta cu Antonia (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne limiteze vreo lege sau regulă.

2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, a explicat artistul pentru viva.ro.

Când a început povestea de iubire dintre Alex Velea și Antonia

De curând, Antonia a spus adevărul despre Alex Velea, după 9 ani de relație. Sunt împreună de 9 ani și au împreună doi băieți, Dominic (6 ani) și Achim (4 ani).

După ce artista a încheiat procesul de divorț cu fostul soț, Vincenzo Castellano, tatăl fetiței ei, Maya (11 ani), cei doi au anunțat că își doresc să se căsătorească.

„Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos”

Invitată în podcastul „S-o luăm personal”, găzduit de Amalia Năstase, Antonia a vorbit despre relația cu Alex Velea.

„El m-a învățat foarte multe lucruri bune. Eram oricum o fire sensibilă și încerc să fiu cât de bună pot. El m-a învățat să fiu și mai bună, întotdeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare. Îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care te iubește, suntem aici, nu mai băga în seamă. Sau zâmbește.

Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, care au venit la mine și au spus: Ce frumos din partea lui Alex că m-a salutat! Salută chiar și femeia de serviciu, a povestit Antonia. De multe ori Alex primește complimente: Ce norocos e. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos”, a spus artista în cadrul interviului.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton