Homepage  / Vedete româneşti

Alex Velea, dezvăluiri despre scandalul cu Iulia Albu. Ce părere are despre Dana Budeanu

Alex Velea, dezvăluiri despre scandalul cu Iulia Albu. Ce părere are despre Dana Budeanu
9

de Roxana Mirea,

Alex Velea a fost invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre scandalul de acum câțiva ani cu Iulia Albu. Pe de altă parte, artistul și-a spus părerea despre Dana Budeanu, pentru care a avut doar cuvinte de laudă.

Alex Velea, despre Dana Budeanu

Alex Velea a fost prezent la podcastul lui Radu Țibulcă unde a vorbit despre mai multe subiecte. Artistul și-a spus părerea și despre Dana Budeanu, pe care o consideră „un om bun”, cu „o inteligență aparte”.

Probabil pe mine mă iubește mai mult. Te iubesc, Dana! Dana este un om bun, are un suflet bun, să știi. Are și o inteligență aparte”, a spus Alex Velea, în podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit libertatea.ro.

Radu Țibulcă: „Mi-a zis Dana Budeanu că sunt fătălău. Mi-a dat și block, așa că pot să zic orice de ea”

Alex Velea: „Nu cred te știa. Dacă știa cu ce te ocupi probabil nu zicea asta. La mișto ți-a zis”

Radu Țibulcă: „Iulia Albu a zis că sunt mișto

Alex Velea: „Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare”

alex-velea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alex Velea, despre scandalul cu Iulia Albu

În continuare, Alex Velea și-a adus aminte despre conflictul dintre el și Iulia Albu de acum câțiva ani. Iubitul Antoniei a dezvăluit că i-a cerut iertare criticului. În plus, Alex Velea avea pregătită și o melodie adresată Iuliei Albu, însă este mândru că s-a răzgândit și că n-a mai lansat-o.

M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poza, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, a spus Alex Velea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton