Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alex Velea, imagini rare cu familia sa. Cum arată părinții artistului

Alex Velea, imagini rare cu familia sa. Cum arată părinții artistului
6

de Redactia Tvmania

Alex Velea are o carieră  solidă construită în aproape două decenii și se numără printre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. 

În paralel cu cariera sa, Alex Velea și-a făcut o familie, s-a logodit recent cu Antonia, cea care i-a oferit doi băieți, pe Dominic și Akim. Pentru că noul trend în rândul artiștilor sunt podcasturile, Antonia și Alex Velea au hotărât să își facă și ei unul. Cei doi au realizat deja o serie de interviuri și i-au avut invitați pe Zanni, câșitgătorul „Survivor România”, dar și pe Teo Trandafir. 

De această dată, Alex Velea a decis să le arate fanilor cum este viața lui atunci când este departe de luminile reflectoarelor. Cu toate că este discret, artistul a dorit să le arate fanilor săi cât sprijin primește din partea părinților, Ion și Constantina Velea, care mereu petrec timp cu nepoții atunci el și Antonia sunt plecați. 

acasa-la-parintii-lui-alex-velea-2-1024×632Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cântărețul și-a vizitat mama și tatăl, iar acolo erau și Dominic, și Akim. Și-a sărutat mama, iar cu părintele lui a și glumit. „Să zică lumea că ce mama albă are Alex Velea”, a declarat artistul în cadrul clipului postat recent pe YouTube, potrivit libertatea.ro

 

Cu toate că se mândrește cu familia sa de fiecare dată când are ocazia, bunica lui Alex Velea a făcut recent o serie de dezvăluiri neașteptate despre el. Aceasta a povestit cu ochii în lacrimi că nepotul său nu a mai vizitat-o de mai bine de 3 ani:

 

Vezi și:

Ce-au mai citit vedetele noastre în ultima vreme și ce carte le-a plăcut cel mai mult. Răspunsurile a 20 de vedete de televiziune

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton