Homepage  / Articole

Alex Velea, Jojo şi Laura Cosoi joacă în “Naşa”

Alex Velea, Jojo şi Laura Cosoi joacă în “Naşa”

de Redactia Tvmania

Alex Velea a lăsat concertele pe locul doi pentru a-i da viaţă mafiotului The Madfather în comedia “Naşa”.

Alex Velea a lăsat concertele pe locul doi pentru a-i da viaţă mafiotului The Madfather în comedia “Naşa”.

Cei trei fac partea din distribuţia celei mai recente pelicule MediaPro Pictures, care va fi lansată la începutul anului viitor.

Pelicula regizată de Virgil Nicolaescu spune povestea lui Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară de literatura engleză stabilită în România. Ascunsă într-o casă din centrul Bucureştiului ea ţine piept atacurilor lui Spânu The Madfather (Alex Velea) şi al oamenilor lui, Katia (Jojo) şi Mănase (Mihai Bobonete).

Jennifer a fost nevoită să îşi formeze propriul clan mafiot pentru a-l învinge pe interlopul local cu propriile arme şi astfel să îşi salveze soţul, pe Radu Prodan (Dragoş Bucur), din închisoare.

.

Jojo, sexi şi rea în “Naşa”

Katia, personajul Cătălinei Grama, alias Jojo, este o femeie fără scrupule, cu un aer foarte sexi. Pentru acest rol, Jojo a folosit o garderobă din care nu lipsesc lanţurile şi fermoarele şi s-a tatuat.

“A fost ideea mea să fiu tatuată în film, am zis că îmi adaugă duritate. Nu ştiu dacă a fost o idee bună, pentru că trebuie să stau mult mai mult la machiaj în fiecare zi. Mai ales desenul de pe spate, acela a durat jumătate de zi până să fie gata. A ieşit absolut superb, dar a fost greu de filmat cu el. Pentru că afară erau 40 de grade, culorile se topeau şi curgeau, aşadar a trebuit să fie retuşat aproape la fiecare repetiţie”, a povestit actriţa.

.

Laura Cosoi, soţie de mafiot

În “Naşa” mai joacă şi Laura Cosoi care interpretează rolul soţiei mafiotului Mănase (Mihai Bobonete), a cărei principală preocupare este familia şi în special copilul lor nou născut.

Soţii Prodan au botezat acest copil, aşadar personajul Laurei se simte apropiat de Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară americană stabilită în Bucureşti într-un mod special. În casa acesteia, soţia lui Mănase caută adăpost când simte că familia ei este pusă în pericol.

Laura apare doar în câteva secvenţe, dar punctează anumite situaţii comice neaşteptate. După cum spune şi ea, “rolul este unul mic, dar plin de culoare.”

În ceea ce priveşte echipa, Laura este deja la al treilea proiect alături de aceeaşi oameni: “Mă bucur să îi regăsesc pe cei care, între timp, mi-au devenit prieteni pentru al treilea an consecutiv, după „Ho Ho Ho”, anul trecut, şi “Un film simplu” acum doi ani. Şi mă mai bucur şi să mă reîntorc la comedie, e genul cu care mi-am început cariera şi în care joc cu mare plăcere de fiecare dată”, a zis iubita lui Smiley (care este şi el implicat într-un proiect tot la Pro, “Românii au talent”).

Tot într-un rol secundar apare şi Florin Busuioc, care îl interpretează pe părintele Pafnutie. “Acesta este de fapt un fost mafiot căit şi retras în mănăstire, dar care este devine sfetnicul lui Jennifer. “Deşi a ales să meargă la mănăstire să se cureţe de păcate, vechile apucături nu pot fi pe deplin uitate, aşadar este uşor de convins cu câteva sticle de vin”, îşi descrie Florin personajul.

Referitor la faptul că mai tot filmul părintele degustă din diverse sticle, tot Florin dezvăluie un mic secret: “Băutura pare că l-ar scoate din context în timpul desfăşurării acţiunii, dar până la urmă ne dăm seama că aceasta îi dă de fapt echilibru”.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton