Homepage  / Vedete româneşti

Alex Velea, despre relația pe care o are cu Maya, fiica Antoniei. „Am rolul meu în viața ei”

Alex Velea, despre relația pe care o are cu Maya, fiica Antoniei. „Am rolul meu în viața ei”
7

de Roxana Mirea,

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Înainte de a forma un cuplu cu Alex Velea, Antonia a mai fost căsătorită, iar din acel mariaj are o fată, pe Maya. Alex Velea a dezvăluit ce carieră și-ar dori să aibă băieții lui, dar și ce relație are cu Maya, fiica Antoniei.

Alex Velea, despre cei doi băieți ai lui

Alex Velea este tatăl a doi băieți, Dominic și Akim. Artisul a fost invitat în emisiunea „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și a recunoscut că s-a gândit la ce carieră vor avea cei mici.

„Copiii mei cred că o să facă MMA. Glumesc. Mi-ar plăcea să facă ce-și doresc și să lucreze într-un domeniu în care chiar au aptitudini. Eu vreau să cânte sincer, dar nu vreau să îi forțez să facă treaba asta. Dacă îi vezi, sunt fabuloși.

Nu vreau să îi laud mai mult decât trebuie, pentru că sunt copiii mei. Fiecare părinte crede că odrasla lui e specială și așa și trebuie. Au copilărit în mediul ăsta, acasă ascultă muzică non-stop, fie că studiem noi sau fie că ascultăm pur și simplu să ne distrăm, să ne relaxăm.(…) Se filmează, se înregistrează, fac spectacol”, a declarat Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Alex-velea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce relație are Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea spune că are trei copii, nu doi, pentru că o consideră pe Maya ca fiind fiica lui. Acesta a dezvăluit că o iubește la fel de mult ca pe Dominic și Akim și că își dorește să fie ca un prieten foarte bun pentru ea.

„Am avut imprimată figura asta paternă, îmi doream să am copii de la 20 de ani, doar că nu am găsit persoana potrivită, probabil nici eu nu eram pregătit la vârsta aia. S-a întâmplat fix cu persoana potrivită și când a cosiderat Dumnezeu că e momentul și mă bucur că a fost așa. Am trei copii minunați. Pentru că am trei copii, nu doi.

Am doi băieți făcuți cu Antonia, dar și pe Maya o consider ca fiica mea, o iubesc la fel de mult și sunt mândru de orice succes al ei. Vreau să fiu un prieten foarte bun al ei și să îmi exercit acest rol de tată vitreg, deși cuvântul „vitreg” sună urât. Am rolul meu în viața ei”, a mai povestit Alex Velea, în emisiunea „Duet”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton