Homepage  / Vedete străine

Alexander Skarsgard a confirmat că a devenit tată pentru prima dată. Ce cadou a primit pe covorul roșu

Alexander Skarsgard a confirmat că a devenit tată pentru prima dată. Ce cadou a primit pe covorul roșu
7

de Roxana Mirea,

Alexander Skarsgard a devenit tată pentru prima dată! Actorul a confirmat fericita veste pe covorul roșu de la premiera sezonului 4 din serialul „Succession”, eveniment care a avut loc luni seară. Iată ce cadou a primit Alexander Skarsgard pe covorul roșu.

Alexander Skarsgard a devenit tată pentru prima dată

Alexander Skarsgard a confirmat, pentru ET, că a devenit tată pentru prima dată. Iubita lui, Tuva Novotny, a născut! Actorul a dat marea veste la premiera sezonului 4 din „Succession”, luni seară, la Jazz at Lincoln Center din New York City.

„Mulțumesc foarte mult”, a spus Skarsgard cu un zâmbet larg pe buze atunci când a fost felicitat pentru noul membru al familiei sale. Skarsgard și Novotny au fost văzuți în noiembrie în timp ce se plimbau prin oraș cu bebelușul lor.

El a arătat cu mândrie o jucărie de pluș pe care a primit-o la premieră. „Am primit asta pe covorul roșu„, a spus actorul în vârstă de 46 de ani. „Vă mulțumesc, vă mulțumesc.”

Actorul nu a divulgat, însă, niciun detaliu despre numele sau sexul copilului. Tuva Novotny mai are o fiică, pe Ella, în vârstă de 16 ani, cu fostul iubit Nicolai Bjerrum Lersbryggen.

Mondadori Lifestyle Collection – February 27, 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alexander Skarsgard, despre ultimul episod din „Succession”

În drama HBO „Succession”, Skarsgard îl interpretează pe Lukas Matsson, un director executiv experimentat în domeniul tehnologiei, a cărui companie de streaming, GoJo, fuzionează cu Waystar Royco a lui Logan Roy. Actorul, care s-a alăturat serialului în sezonul 3, a avut dificultăți în a spune care va fi modul în care fanii Succession vor reacționa la finalul ultimului episod, dar a oferit un indiciu intrigant.

„Este greu de spus [cum vor reacționa telespectatorii]. Cred că este extraordinar de bine scris, acest sezon. Nu pot să spun, de exemplu, ‘Veți fi mulțumiți’”, a spus Skarsgard cu sinceritate. „Oamenii vor fi foarte șocați, foarte surprinși de finalul sezonului, cu siguranță. Și sper ca oamenii să simtă că serialul îi lasă cu un sentiment de satisfacție, dar și cu dorința de mai mult.” Ultimul sezon al serialului Succession are premiera duminică, 26 martie, pe HBO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton