Homepage  / Articole

Alexander Skarsgård ar putea fi noul Tarzan

Alexander Skarsgård ar putea fi noul Tarzan

de Redactia Tvmania

Hollywood-ul pregăteşte o nouă poveste despre Tarzan, dorind reinventarea personajului creat de scriitorul Edgar Rice Burroughs în 1912. Iar printre actorii doriţi de echipa de producţie se numără Alexander Skarsgård, Henry Cavill, Charlie Hunnam şi Tom Hardy.

Regizorul viitorului proiect, David Yates, l-ar prefera pentru rolul principal din viitorul film despre Tarzan pe Alexander Skarsgård (36 de ani), scrie variety.com. Actorul din „True Blood” nu a primit încă oferta – în atenţia echipei se mai află Henry Cavill (care va fi următorul „Superman”, anul viitor), Charlie Hunnam (din serialul „Sons of Anarchy”) şi Tom Hardy (din „Inception”).

În plus, studioul Warner Bros. nu a dat încă undă verde filmului, în care Tarzan locuieşte în Marea Britanie, sub numele de John Clayton III, şi s-a reintegrat social. Regina Victoria îl roagă să plece în Congo, pentru a-l ajuta pe veteranul de război George Washington Williams în detronarea unui mercenar local (care ar putea fi jucat de Samuel L. Jackson), ce controlează o mină de diamante.

Ultimul film live-action de pe marele ecran despre Tarzan a fost „Tarzan şi oraşul pierdut” (1998), cu Casper Van Dien în rolul principal. Acest proiect nu este singurul de la Hollywood despre eroul junglei: anul viitor, Kellan Lutz va fi vocea lui Tarzan în pelicula animată cu acelaşi nume.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton