Homepage  / Ultimul număr

Alexander Skarsgård, Eric din serialul “True Blood” de la HBO, nu crede în vampiri

Alexander Skarsgård, Eric din serialul “True Blood” de la HBO, nu crede în vampiri

de Redactia Tvmania

La început de octombrie, actorul Alexander Skarsgård a promovat sezonul trei din „True Blood” la Varşovia. La invitaţia HBO, „TVmania” a participat la eveniment: am aflat detalii de culise şi am descoperit o celebritate de treabă (şi da, arată foarte bine!).

Pe 19 noiembrie, la HBO începe a treia serie din „True Blood”, în care Sookie Stackhouse (Anna Paquin) află că sângele ei e un drog pentru orice vampir şi că nimeni din orăşelul sudist Bon Temps nu e ce pare a fi.

Plusul: o mulţime de personaje numai bune să te ademenească (vampiri, vârcolaci, zâne, vrăjitori şi pume-vârcolac) şi câteva replici memorabile. Minusul: la final, rămâi cu senzaţia că scenariul este menit să fie o tranziţie spre al patrulea sezon şi nu doar o serie grozavă şi atât, ca până acum.

La începutul acestei serii, au trecut trei luni de la primul episod şi personajele au supravieţuit unui ucigaş în serie şi unei menade înfricoşătoare (dar talentată la decoraţiuni interioare). Acum, „omul negru” din poveste e regele vampir din Mississippi, Russell Edgington (Denis O’Hare), care visează de sute de ani să devoreze toţi muritorii de rând şi să devină stăpânul lumii! Împotriva lui se aliază Sookie (Anna Paquin), vârcolacul de treabă Alcide (Joe Manganiello) şi vampirii Eric (Alexander Skarsgård) şi Bill (Stephen Moyer).

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton