Homepage  / Articole

Alexander Skarsgard nu își revine după despărțire

Alexander Skarsgard nu își revine după despărțire

de Redactia Tvmania

Alexander Skarsgard continuă să sufere după Kate Bosworth, de care s-a despărțit în urmă cu o lună. Apropiații actorului din „True Blood” spun că Skarsgard nu și-a revenit după ce relația lui de peste doi ani cu Kate s-a destrămat, scrie National Enquirer.

Colac peste pupăză, Kate Bosworth, care a avut o relație foarte mediatizată și cu Orlando Bloom, s-a afișat deja la braț cu alt bărbat. Totul s-a întâmplat la cea de-a 37-a ediţie a Festivalului Deauville American Film din Franţa, conform starpulse.com.

Ultima cucerire a lui Kate Bosworth este Michael Polish, care se ocupă de regia celui mai nou film în care va apărea Kate, „Big Sur”.

Skarsgard știa că este înșelat

Presa de peste ocean vorbește despre o altă variantă a poveștii, și anume că Alexander Skarsgard știa, dinainte de despărțire, că iubita lui iese cu regizorul Polish.

„Ea a lucrat la <> toată primăvara și Alexander s-a gândit că se vedea cu Polish pe la spatele lui chiar înainte ca ea să anunțe că relația lor s-a sfârșit”, a explicat o sursă citată de National Enquirer.

„Alexander este unul dintre cei mai de treabă tipi din jur și l-a înnebunit să o vadă pe Kate lăudându-se deja în public cu noua ei relație”, a mai spus sursa.

Între timp, actorul despre care se știe că urăște să apară în ziarele de scandal, s-a mutat în Los Angeles, în casa unui prieten, unde încearcă să treacă peste supărarea din ultima perioadă.

„Alexander este considerat a fi unul dintre cei mai frumoși și doriți celibatari ai Hollywood-ului și ar putea alege dintr-o mulțime de frumuseți. Dar deocamdată își linge rănile”, a completat persoana citată.

Îl puteți urmări pe Alexander Skarsgard la HBO, care prezintă în premieră cel de-al 4-lea sezon din serialul „True Blood”, din 7 octombrie, în fiecare zi de vineri, de la ora 22:00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton