Homepage  / Televiziune

Alexandra Ciomag a părăsit competiția în semifinala Survivor România 2023. Cine luptă acum pentru marele premiu

Alexandra Ciomag a părăsit competiția în semifinala Survivor România 2023. Cine luptă acum pentru marele premiu
11

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 23 mai 2023, la Pro TV. Un nou concurent a părăsit competiția prezentată de Daniel Pavel, în semifinala show-ului. Iată cine sunt finaliștii.

Alexandra Ciomag, eliminată de la Survivor România în semifinală – 23 mai 2023

Alexandra Ciomag este cea mai nouă concurentă care a fost eliminată de la Survivor România 2023. După aproape cinci luni petrecute pe insulă, fosta Războinică  a părăsit definitiv competiția din Republica Dominicană în ediția de marți, 23 mai 2023. 

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Dan Ursa și Andrei Krișan au luptat până la epuizare, iar Dan a reușit să câștige cel mai râvnit colan de imunitate.

Alexandra Ciomag a părăsit competiția în semifinala Survivor România 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În urma voturilor din partea publicului, Daniel Pavel a rostit numele Alexandrei Ciomag, fosta Războinică care a reușit să ajungă până la acest nivel la Survivor România 2023. „Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige…”, a spus Alexandra Ciomag înainte de a-și lua foștii colegi în brațe.

De asemenea, Alexandra Ciomag a mărturisit că venirea sa în Republica Dominicană, la Survivor 2023, a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei. „Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedete și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă abționez și mai  tare. Doar în consiliu, am aceleași emoții ca la început”, a mai spus fosta Războinică.

Cine luptă pentru marele premiu de la Survivor România 2023

În Finala de miercuri, 25 mai, intră Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Cei trei continuă bătălia până la capăt. Cei trei au intrat astfel în cea mai intensă cursă spre marele premiu în valoare de 100.000 de euro, scrie protv.ro.

În această seară, în direct pe Pro TV și pe Voyo, marele câștigător Survivor România 2023 se va alege dintre Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Alexandra Ciomag a părăsit competiția în semifinalele Survivor România 2023. Cine luptă acum pentru marele premiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton