Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Fostul său iubit are deja o relație nouă

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Fostul său iubit are deja o relație nouă

de Redactia Tvmania

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu. Deși jurata de la „Românii au talent” nu a vrut să vorbească despre relația ei, fostul său iubit a postat deja online imagini în care apare lângă noua parteneră.

Alexandra Dinu a revenit în România, la masa juriului „Românii au talent”, astfel că s-a văzut nevoită să mențină o relație la distanță cu iubitul ei.

Zilele trecute, faptul că Alexandra Dinu a refuzat să vorbească despre Jeffrey Greenstein în cadrul unui interviu din emisiunea „La Măruță” a stârnit speculații, scrie Libertatea.

„Știi că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Când eram mai tânără, reușeai să mă păcălești și să mai scoți câteva ceva de la mine, dar acum…”, i-a răspuns Alexandra Dinu lui Cătălin Măruță atunci când a întrebat-o dacă bărbatul se află împreună cu ea în Italia.

Recent, Jeffrey a postat pe Instagram prima imagine cu noua iubită. De asemenea, aceasta a publicat un video, în care apare alături de el și patrupedul său.

@salomechandlerKidnapping teddy ! #maltipoo #puppy #traveler #losangeles #lovers #couplegoals♬ Myself – Bazzi

„Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, este declarația de iubire pe care Salome Chandler i-a transmis-o lui Jeffrey Greenstein.

Fostul partener al Alexandrei Dinu a transmis și el un mesaj plin de sentiment:

„Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, i-a mai transmis el.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Jeffrey Greenstein (@jeffreygreenstein)

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton