Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

de Andra Stana,

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu ar forma unul dintre noile cupluri din showbizul de la noi. Cu toate că nu au confirmat încă relația, cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre, la un restaurant din Capitală.

Dinu Pescariu și fosta soție a lui Adrian Mutu au fost ținta paparazzilor zilele trecute. Cei doi păreau să aibă o relație apropiată, ca și cum s-ar cunoaște de multă vreme. Potrivit viva.ro, un anumit gest ar fi trădat o posibilă relație de iubire între ei. Mai precis, la un moment dat, el și-a ținut brațul, protector, pe spatele Alexandrei Dinu.

Săptămâna aceasta, Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au fost surprinși la un restaurant de lux din zona Floreasca. La scurt timp, au apărut zvonuri că ar forma un cuplu. Au apărut, totodată, informații că fostul tenismen ar fi încheiat recent și relația de 14 ani cu Letiția Beraru. Acesta este motivul pentru care întâlnirea cu Alexandra Dinu a fost pusă pe seama unei relații dincolo de sfera profesională.

Dinu Pescariu nu mai poartă verigheta

În plus, paparazzii de la Mediaflux au remarcat că Dinu Pescariu nu mai avea pe deget verigheta. Acesta ar fi semnul clar că relația cu Letiția Beraru, femeia alături de care are doi copii, ar fi încheiată. Dinu Pescariu și Letiția Beraru s-au căsătorit în 2008, în București, acest mariaj fiind al doilea, pentru fiecare dintre ei.

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, din 2001 până în 2003. Aceasta i-a oferit lui Mutu un băiat, pe Mario.

Sursa foto:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton