Homepage  / Știri

Alexandra Dinu şi logodnicul ei, Luca Bastianello, vin la „Sinteza Zilei”

Alexandra Dinu şi logodnicul ei, Luca Bastianello, vin la "Sinteza Zilei"

de Redactia Tvmania

În această seară, începând cu ora 21.30, actriţa româncă Alexandra Dinu este invitata lui Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei".

Însoţită de logodnicul ei, Luca Bastianello, Alexandra a acceptat invitaţia Antena 3, unde va vorbi despre cele mai noi proiecte din Italia, dar şi despre felul în care decurge viaţa acolo, alături de băieţelul ei, Mario (fiul ei cu fostul soţ, fotbalistul Adrian Mutu, n.r.), şi partenerul de viaţă, Luca.

Alexandra Dinu este protagonista mini-seriei italiene „Parfumul dragostei”, care debutează duminică, 21 iulie, la Euforia TV, de la ora 20.00.

Rosso San Valentino” e o miniserie cu şase episoade, care a debutat în aprilie, la postul italian Rai 1, înregistrând un mare succes în rândul publicului italian.

Serialul va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00, timp de două ore.

„În acest serial o joc pe Laura, o tânără femeie care lucrează la o fabrică de parfumuri în Franţa şi care se întoarce în Italia pentru a avea grijă de tatăl ei, grav bolnav. După moartea acestuia, Laura decide să rămână în Italia şi să creeze parfumul Rosso San Valentino (numele original serialului, n.r.), în memoria lui”, a spus Alexandra, într-un interviu apărut în revista „TVmania” de luni, 15 iulie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton