Homepage  / Televiziune

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor România 2023. Cine sunt cei 4 concurenți care au ajuns în semifinală

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor România 2023. Cine sunt cei 4 concurenți care au ajuns în semifinală
12

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 22 mai 2023, la Pro TV. Un nou concurent a părăsit competiția prezentată de Daniel Pavel.

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor România înainte de semifinală – 22 mai 2023

Alexandra Porkolab este cea mai nouă concurentă care a fost eliminată de la Survivor România 2023. Fosta Războinică  a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de luni, 22 mai 2023. 

În ediția de aseară, cei cinci concurenți rămași în cursă – Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa – au intrat pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Andrei Krișan a câștigat jocul și colanul de Imunitate, însă după joc nu a mai urmat un Consiliu de nominalizare, ci direct un Consiliu de eliminare, scrie adevarul.ro.

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor România 2023. Cine sunt cei 4 concurenți care au ajuns în semifinalăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Criteriul de eliminare a fost votul general al publicului. Luni seară, Carmen Grebenișan, Dar Ursa și Alexandra Ciomag au mers mai departe. În schimb, Alexandra Porkolab, care a adunat cele mai puține voturi la votul general, a părăsit concursul prezentat de Daniel Pavel.

Alexandra Porkolab, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

Emoțiile au copleșit-o pe Alexandra, dar și pe colegii ei din tribul Taino, când și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi.

Las în urmă o Alexandra temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă, și plec de aici o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea. A fost visul meu și simțeam că voi fi și eu aici și o să trăiesc lucrurile astea. Dacă adesea spun că nu sunt nocorcoasă, de data asta am fost norocoasă. Aveam nevoie să trăiesc lucrurile astea“, a spus Alexandra Porkolab, cu lacrimi în ochi.

După ce Porkolab a părăsit competiția chiar în ultima săptămână din concurs, în semifinală au mai rămas doar patru concurenți, iar doi sunt considerați marii favoriți.

Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag sunt cei patru semifinaliști, care, în ediția de marți seara, 23 mai, participă la un nou joc de Imunitate. Cel care va câștiga colanul își va asigura locul în marea finală, iar ceilalți trei vor intra la votul publicului, live. În final, concurentul care va obține cele mai puține voturi va părăsi Survivor România 2023.

Marea finală are loc miercuri, 24 mai, iar în ultima săptămână a competiției au loc eliminări în fiecare zi. „În fiecare zi, vom avea joc și eliminare“, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, semifinala Survivor România 2023! Jocul din această seară poate fi urmărit în avans pe VOYO!

Daniel-Pavel-si-Top-4-Survivor-2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton