Homepage  / Articole

Alexandra Stan a lansat piesa “Cliché (Hush Hush)”

Alexandra Stan a lansat piesa “Cliché (Hush Hush)”

de Redactia Tvmania

Alexandra Stan a lansat videoclipul “Cliché (Hush Hush)”,  o piesă dance-pop cu influenţe eurodance, foarte dinamică, ce vorbeşte despre iubire.

“Melodia prezintă iubirea în diferite moduri şi totodată relaţiile dintre cuplurile mai puţin obişnuite, care nu se încadrează într-un anumit tipar. Iubirea poate transforma pe oricine şi orice în cel mai minunat şi important lucru din univers”, a declarat artista.

Videoclipul noului single este unul de imagine care prezintă mai multe clişee feminine şi diferite ipostaze ale unei relaţii. Filmarea clipului, în regia lui Iulian Moga, a avut loc la Palatul Snagov.

“Pe lângă multă muncă, fiecare videoclip este o ocazie pentru mine şi echipa mea de a ne distra. Deşi filmările au durat aproape 23 de ore, am găsit resursele fizice de a ne duce munca la bun sfârşit. Totul a mers bine datorită lui Iulian Moga – „motorul” clipurilor de până acum”, a adăugat Alexandra.

Urmează turneul de promovare!

În viitorul apropiat, Alexandra Stan va susţine un turneu de promovare al melodiei „Cliche (Hush, Hush)” în Statele Unite ale Americii.

Până atunci însă puteţi urmări cel mai nou videoclip Alexandra Stan – „Cliché (Hush Hush)”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wd1T9L-foXk[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton