Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Stan a răbufnit după ce un afacerist căsătorit i-a cerut să fie amanta lui. „Să-ți fie rușine!”

Alexandra Stan a răbufnit după ce un afacerist căsătorit i-a cerut să fie amanta lui. „Să-ți fie rușine!”
9

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan a primut o propunere indecentă din partea unui admirator, care a ținut să menționeze că deține câteva companii în domeniul transporturilor. Un alt aspect pe care el nu a ezitat să îl expună ar fi reprezentat de verigheta de pe deget. Alexandra Stan a răbufnit și a făcut totul public.

Alexandra Stan a răbufnit după ce a fost abordată de un afacerist căsătorit

Alexandra Stan are mulți admiratori și primește numeroase mesaje în privat. Ei bine, unul dintre aceste mesaje a înfuriat-o la culme pe artistă. Un admirator, care susținea că e om de afaceri, i-a cerut să aibă o relație cu el, însă a ținut să precizeze că este căsătorit.

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună”, a fost mesajul primit de Alexandra Stan.

Alexandra-Stan-a-rabufnit-dupa-ce-a-fost-abordata-de-un-afacerist-casatorit-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer”

Alexandra Stan a răbufnit, deranjată fiind de faptul că bărbatul i-a cerut să se întâlnească cu ea, dat fiind faptul că este însurat.

Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer”, a fost răspunsul ei.

„Mamă, ce m-am enervat! Primesc foarte multe mesaje de genul. (…) N-am mai primit niciodată o chestie de genul ăsta. M-am enervat maxim. Eu înțeleg, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una alta, îți place de mine, te uiți la mine, mă apreciezi, îmi dai o inimioară. Băi, dar să și spui că ești puțin căsătorit, pe bune frate? Să îmi zici că ești puțin căsătorit și că ai tu companie de transporturi în nordul Capitalei, unde și locuiești. Și dacă vreau eu să îmi fac un cont privat să vorbesc cu el… Bă, dar nu îți e rusine!

Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește săraca femeie. Cred că așa ar trebui să fac. Eu mă gândesc că taică-miu are telefon și mai stă pe Facebook și să-i scrie chestii de genul ăsta, că poate mă și știu cu ea. (…) Nu înțeleg treaba aia cu transportul. Adică, gen, omul are bani, are câteva firme de transport și e ok că e puțin căsătorit. Nu vreți să știți cât de tare m-am enervat”, a spus Alexandra Stan pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton