Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandra Stan de urgență la spital, după ieșirea din „Survivor România”. Ce a pățit artista

Alexandra Stan de urgență la spital, după ieșirea din „Survivor România”. Ce a pățit artista

de Redactia Tvmania

La o săptămână după ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la competiția „Survivor România”, Alexandra Stan a reușit să se accidenteze la picior.

Invitată miercuri, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, artista a întârziat să apară în platoul de televiziune din cauza unui incident neplăcut.

Alexandra a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale, după ce, într-un moment de neatenție, când se afla în fața locuinței sale pentru a veni la Kanal D și-a luxat piciorul:

 „Am avut o criză înainte să vin la voi în emisiune, nu știam cu ce să mă încalț, pentru că nu pot să port tocuri și când eram în fața blocului mi-am luxat piciorul. Am mers de dimineață la medic”, a povestit Alexandra Stan la „Teo Show”.

Deși a stârnit o serie de controverse în cadrul competiției „Survivor România”, artista a povestit și care a fost motivul pentru care a decis să se alătrue echipei faimoșilor din acest sezon:

„Voiam să ies din zona mea de confort asta mi-am dorit cel mai mult și mi-am dorit să fiu expusă așa cum sunt eu! Îmi doream foarte mult ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt fără niciun fel de limite, fără să mă gândesc că mă filmează dintr-o parte, machiată.. voiam să mă expun cu totul, să mă  cunoască oamenii așa. Pentru că ajungi la un moment în viața ta când spui asta sunt! Mă placeți așa dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”, a declarat Alexandra Stan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton