Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Stan, despre afecțiunea de care suferă. Ce planuri are de viitor

Alexandra Stan, despre afecțiunea de care suferă. Ce planuri are de viitor
10

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan a mărturisit în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, că se confruntă cu o problemă de sănătate care nu-i permite să consume chiar orice alimente. Din acest motiv, ea nu se va putea bucura de toate preparatele gustoase pregătite pentru masa de Crăciun.  De asemenea, artista a dezvăluit și cum a fost anul 2021 pentru ea.

Alexandra Stan: „A fost un an zbuciumat”

Alexandra Stan a venit în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, pentru a vorbi despre campania Caravana fericirii. De asemenea, artista a dezvăluit și cum a fost anul 2021 pentru ea, dar și ce își dorește pentru anul viitor. Alexandra Stan a spus că vrea să fie sănătoasă și că așteaptă că acest an să se sfârșească. Recunoaște că acest an a fost unul haotic pentru ea, dar și încărcat pe plan personal, având în vedere divorțul de Emanuel Necatu, care s-a produs la cinci luni după nuntă.

Îmi doresc să fiu sănătoasă și să termin anul ăsta haotic. Am avut un an haotic și pe plan personal a fost destul de încărcat. Sper să pot să-mi reiau concertele. A fost un an zbuciumat, dar și frumos. Îmi doresc să-mi iau un apartament în București anul viitor, momentan stau în chirie”, a spus Alexandra Stan, la „Vorbește Lumea”, potrivit protv.ro.

alexandra-stan-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alexandra Stan

Alexandra Stan se confruntă și cu o problemă de sănătate, o afecțiune de care suferă după participarea la emisiunea „Survivor România”. La capitolul mâncare și ce așteaptă să-i gătească mama ei de Craciun, artista a spus că nu poate mânca orice, din cauza acestei afecțiunii. Aceasta are probleme cu tiroida, suferind de Tiroida Hashimoto, o boală autoimună.

„În ultima perioadă nu mai mănânc lactate, gluten și zahăr. Am aflat că este mai bine pentru tiroidă, iar eu am Tiroida Hashimoto, o boală autoimună. Mă simt bine, am slăbit 6 kilograme. De Crăciun nu o să pot să mă abțin de la cozonac”, a mărturisit Alexandra Stan.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton