Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandra Stan, detalii incendiare despre relația de iubire cu Dorian Popa: „M-a înșelat”

Alexandra Stan, detalii incendiare despre relația de iubire cu Dorian Popa: „M-a înșelat”

de Redactia Tvmania

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când nu erau cunoscuți publicului larg, Dorian Popa și Alexandra Stan au format un cuplu. 

Originari din Constanța, povestea de dragoste a celor doi artști s-a întâmplat în perioada adolescenței, când cei doi erau liceeni. Alexandra a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D) noi detalii despre relația sa cu Dorian Popa. Artista a dezvăluit că el a fost primul ei iubit. 

„E normal să-l apreciez, să-l admir, mai ales că e un tip inteligent. Dorian era talentat de mic, cel mai frumos din gașca lui. Stătea mai mult decât mine în fața oglinzii. Am avut o discuție cu el, ulterior: Măi Alexandra, eu știu că nu sunt cel mai talentat, cel mai mare cântăreț, trag de mine cât pot acum, cât sunt tânăr, bag sală, vreau să-mi iau casă, să-mi iau mașină. Și-l respect. A fost primul meu iubit, prima relație, în liceu. Ne pupam, mergeam de mână. Dar chiar m-a înșelat cu o fată din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea. A fost pe interes! El acum nu mai recunoaște. Bine, și eu aveam un crush, îmi plăcea de altcineva, pentru un băiat mai mare cu 4-5 ani, dar era golan și sora mea îmi zicea să nu umblu cu el. Dar crezi că eu o ascultam pe sora mea?”, s-a confesat Alexandra Stan. 

Cântăreața a rememorat anumite detalii intime ale scurtei relații cu Dorian Popa.

„Era super-romantic. Cânta, îmi trimitea versurile de la piese. Ne ziceam My boo, poate și acum vorbește la fel, cu celelalte. Dar e un băiat extraordinar, însă nu mai e genul meu de bărbat, cu toate că apreciez ceea ce face. A dat grav peste nas unora din Constanța care râdeau de el”, a povestit artista.

Ce spune Dorian Popa despre relația cu Alexandra Stan

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dorian a confirmat și el că în tinerețe s-a iubit cu frumoasa cântăreață:

„Eram foarte mic! Aveam 16 ani, cred că nici nu știam ce se întâmplă atunci! Noi eram acolo mici, ne iubeam, ce se întâmpla între noi acolo, prea multe nu s-au întâmplat oricum”, a spus Dorian Popa, care s-a limitat în declarații, precizând că au trecut foarte mulți ani de la acel moment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton