Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Stan, în mijlocul unui scandal de proporții. O fostă asistentă TV o acuză că i-a furat iubitul

Alexandra Stan, în mijlocul unui scandal de proporții. O fostă asistentă TV o acuză că i-a furat iubitul
13

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan se află în mijlocul unui scandal de proporții uriașe. Celebra cântăreață este acuzată că a furat iubitul unei foste asistente TV. Este vorba despre Bianca Alexandra, care a povestit cum Alexandra Stan s-a implicat în relația ei și a despărțit-o de iubitul său.

Alexandra Stan, acuzată că a furat iubitul unei foste asistente TV

Alexandra Stan este protagonista unui scandal de proporții, după ce o fostă asistentă TV a acuzat-o că i-a furat iubitul. Este vorba despre Bianca Alexandra, care a povestit cum artista s-a implicat în relația ei.

„Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris fosta asistentă TV pe Instagram.

alexandra-stan-in-mijlocul-unui-scandal-de-proportii.-o-fosta-asistenta-tv-o-acuza-ca-i-a-furat-iubitul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Alexandra Stan, în mijlocul unui scandal

Bianca a mai povestit că s-a implicat prea mult în relația cu iubitul ei și că l-a ajutat pe acesta să se dezvolte din toate punctele de vedere. Aceasta i-a transmis Alexandrei Stan că nu este frumos să despartă doi oameni sau să se implice în relațiile altora.

„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani.

De la femeie la femeie pot să îi spun Alexandrei că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că, probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față. Nu, nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat timp de doi ani de zile un om să crească, din foarte multe puncte de vedere, un om care n-are niciun fel de orientare în viață. Nu vreau să-l denigrez în niciun fel, dar ăsta e adevărul și încercând să-l ajut pe el, m-am pierdut pe mine”, a mai povestit fosta asistentă TV.

alexandra-stan-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton