Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Stan a uimit într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat în vacanța din Mexic

Alexandra Stan a uimit într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat în vacanța din Mexic
8

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan a fugit și ea de frigul din România, asemenea altor vedete care au ales destinații exotice pentru o vacanță de început de an. Artista, în vârstă de 32 de ani, a plecat în vacanță în Mexic. Ea este foarte activă și pe rețelele sociale, așa că nu a ezitat să publice o serie de fotografii în care apare în ipostaze sexy. Iată cum s-a fotografiat Alexandra Stan într-un costum de baie minuscul.

Alexandra Stan, într-un costum de baie minuscul

Alexandra Stan a plecat într-o vacanță în Mexic, la Tulum, fugind departe de temperaturile scăzute din România. Artista nu a dezvăluit dacă este însoțită în vacanță de Alex Parker, cel despre care se spune că îi este iubit, potrvit libertatea.ro.

Fanii Alexandrei Stan știu că ea nu se ezită să pozeze provocator, însă, în mai multe fotografii din vacanța din Mexic, artista apare mai sexy ca niciodată. În mai multe imagini, Alexandra Stan apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, din două piese, de culoare bej.

Nu doar că s-a relaxat pe plajele din Mexic, dar Alexandra Stan s-a distrat de minune și la Day Zero Festival, publicând mai multe video-uri și imagini de acolo.

alexandra-stan-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu

În urmă cu trei luni de zile, Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu. Doar cinci luni a durat mariajul lor, iar acum cântăreața a fost surprinsă în brațele altui bărbat, unul care face parte din industria muzicală, la fel ca ea. Există zvonuri că cei doi ar avea o relație, dar niciunul dintre ei nu a clarificat situația și nu au făcut declarații despre acest subiect.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.

Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a povestit Alexandra Stan la Teo Show, despre divorțul de Emanuel Necatu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton