Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandra Stan, noi amănunte despre divorțul de Emanuel: „Ne-am grăbit. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm…”

Alexandra Stan, noi amănunte despre divorțul de Emanuel: „Ne-am grăbit. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm...”
10

de Andra Stana,

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au format o familie timp de doar 5 luni. În noiembrie 2021, artista a anunțat că a divorțat de soțul ei și a spus că „era toxic ce se întâmpla”. Astăzi, cântăreața a oferit noi detalii despre ce a dus la despărțirea lor.

Alexandra Stan: „Nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt”

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat în secret la doar cinci luni de la căsătorie. Îndrăgita cântăreață a povestit, într-un interviu pentru VIVA!, cum arată viața ei după despărțirea de soț.

Ea a mărturisit și de la ce au pornit problemele în căsnicie, despre reacția păriniților ei cu privire la separare, dar și despre ce a învățat din această experiență.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt.

Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.”, a povestit Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan, noi amănunte despre divorț

Despre mariajul său și rapidul divorț, Alexandra Stan spune astăzi că a fost totul organizat prea pe fugă.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)”, a explicat artista.

Alexandra-Stan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Întrebată despre modul în care au primit părinții ei vestea că divorțează, Alexandra Stan a răspuns sincer. A avut mereu sprijinul părinților. Ea a explicat că nu regretă decizia luată.

„Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele.”, a mărturisit Alexandra Stan pentru VIVA!.

Ce relație este acum între Alexandra Stan și fostul soț

După divorț, Alexandra Stan și fostul ei soț au rămas în relații bune. Ea a spus că oricând el ar avea nevoie de ajutor, va fi acolo pentru el. Artista a mai precizat că este păcat să pierzi pe cineva doar pentru că n-a fost să fie.

Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie, o să fiu acolo.

Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să peirzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a mărturisit Alexandra Stan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton