Homepage  / Muzică

Alexandra Stan şi Havana au lansat videoclipul “Écoute”

Alexandra Stan şi Havana au lansat videoclipul “Écoute”

de Redactia Tvmania

Interpreta hiturilor „Mr. Saxobeat” şi „Lollipop (Param Pam Pam)” a lansat o nouă piesă în limba franceză, “Écoute”, de data aceasta împreună cu Havana, proiect din care fac parte Vanotek (Republica Moldova), Nadir (Irak) şi Sorin Seniuc (România).

Alexandra Stan 1

Cu toate că iubeşte marea şi vara, Alexandra Stan (care pe 10 iunie va împlini 27 de ani) a ales să filmeze videoclipul noului single, “ Écoute”, în creierul munţilor, înconjurată de zăpadă. La iniţiativa artistei, întreaga echipă s-a înarmat cu haine groase pentru a merge în zona Obârşia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des în copilărie împreună cu familia mamei sale.

La filmările care au avut loc în luna martie, când pe Transalpina erau -15˚ C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripeţii pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe vârful muntelui era imposibil cu maşina, cântăreaţa a fost trasă cu ratrakul împreună cu echipa ei.

Alexandra Stan 2

Videoclipul “Écoute” a fost regizat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop” şi “We Wanna”.

“Cred că într-o viaţă anterioară am fost zeiţă. Piesa “Écoute” e orientală, mi se potriveşte de minune şi îmi place să o numesc “dansul iubirii”. “Écoute” e despre dragostea pură, fără bariere, care nu te limitează”, a declarat Alexandra.

Vedeţi aici videoclipul “Écoute” (feat. Havana):

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9ezskxltRnA[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton