Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Ungureanu, despre cum a jignit-o Marius Moga la începutul carierei muzicale. „Eram terorizată psihic”

Alexandra Ungureanu, despre cum a jignit-o Marius Moga la începutul carierei muzicale. „Eram terorizată psihic”
10

de Roxana Mirea,

Alexandra Ungureanu a vorbit recent despre debutul ei în muzică. Aceasta a dezvăluit care au fost greutățile pe care le-a întâmpinat, spunând că nu avea mai deloc încredere în propria persoană. La aceste insecurități a contribuit și Marius Moga prin cuvintele pe care i le-a spus, iar Alexandra Ungureanu nu a uitat acel episod.

Alexandra Ungureanu, despre ce i-a spus Marius Moga

Alexandra Ungureanu a vorbit în cadrul podcastului „Viața vedetelor”, de pe Youtube, despre debutul ei în muzică. Aceasta a mărturisit că drumul i-a fost presărat cu multe obstacole până a ajunge unde este astăzi. Alexandra Ungureanu a dezvăluit că, mult timp, s-a simțit complexată de aspectul ei fizic, iar o remarcă făcută de Marius Moga a înrăutățit lucrurile. Pe vremea când ea era în backing vocals, compozitorul s-ar fi legat de modul în care arată.

Pe vremea aceea făceam foarte mult backing vocals, eram implicată într-o mulțime de proiecte. Dar nu eram front (n.r. – solistă principală). Și Moga spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, dar eu știam că nu sunt 90-60-90. Eu eram o adolescentă timidă, cu urme de acnee pe față, nu aveam bani să mă duc la saloane.  Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu, potrivit unica.ro.

alexandra-ungureanu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alexandra Ungureanu a fost la Asia Express

Alexandra Ungureanu a fost una dintre concurentele de la Asia Express – Drumul Împăraților. Ea a făcut echipă cu mama ei, Anca. Cele două au fost primele care au părăsit competiția de la Antena 1, iar la acea vreme, artista le-a mulțumit fanilor ei pentru toată susținearea de care au dat dovadă.

Mulțumim de încurajări. Ne auzim mai târziu, merg să leșin puțin, pentru că în timpul cursei n-am avut timp și apoi am fost prea obosită. Nu știu dacă o să am vreodată vorbe să descriu ce am simțit în ziua aia”, a transmis Alexandra Ungureanu, la scurt timp după eliminare.

„Sunt foarte mândră, foarte mulțumită. Îmi place la nebunie competiția. Eu sunt foarte curioasă de ce o să urmeze. Vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit, că am fost parte dintr-o familie. Baftă mare!”, a spus Alexandra Ungureanu la Asia Express.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton