Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Ungureanu, clipe de neuitat în vacanță. Cum s-a fotografiat pe plaja din Portugalia

Alexandra Ungureanu, clipe de neuitat în vacanță. Cum s-a fotografiat pe plaja din Portugalia
12

de Roxana Mirea,

Alexandra Ungureanu a participat la Asia Express alături de mama ei, Anca. Cele două au reprezentat prima echipă eliminată din concurs. Acum, Alexandra Ungureanu se bucură de clipe de relaxare într-o vacanță în Portugalia. Cum s-a fotografiat.

Cum s-a fotografiat Alexandra Ungureanu în vacanță

La scurt timp după ce s-a aflat că Alxandra Ungureanu și mama ei reprezintă prima echipă eliminată de la Asia Express, vedeta a plecat într-o vacanță, în Portugalia. Cel mai prbabil, artista a fost însoțită de iubitul ei. Aceasta nu a publicat, până acum, nicio fotografie cu alesul inimii ei.

Recent, Alexandra Ungureanu a publicat câteva fotografii superbe din vacanța în Portugalia, de la malul mării.

Prima zi de vacanță, prima dată în Portugalia și deja îmi fac planuri pentru următoarea escapadă aici”, a scris Alexandra Ungureanu în dreptul fotografiilor.

Urmează o zi de «biciclit» și de mers în niște locuri foarte drăguțe, cu niște golfuri, niște stânci, niște minuni. Abia aștept să ajung acolo”, a spus Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Alexandra Ungureanu, după eliminarea de la Asia Express

Alexandra Ungureanu a participat la Asia Express alături de mama ei. Cele două au luptat cu toate forțele și au trecut cu brio peste provocările de pe Drumul Împăraților. Cu toate acestea, cele două au fost eliminate de la Asia Express pentru că, în momentul în care au ajuns ultimele la Irina Fodor, nestemata a fost roșie.

152348121_339653337380620_5700065071814447605_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Echipa Ungureanu vă mulțumește pentru sprijin și încurajări!❤️ A fost o călătorie uluitoare, trăită în foc, pe Drumul Împăraților, apoi alături de voi, în fața televizoarelor, cu toată gama de emoții posibile. Suntem mândre de cum ne-am descurcat și am îmbrățișat această experiența cu tot ce a însemnat ea, și bune și rele. Restul comentariilor sunt de prisos.

Asia Express continuă 😉 ❤️baftă multă si iubire transmitem colegilor din concurs!”, a scris Alexandra pe Instagram, după ce s-a aflat că ea și mama ei au fist eliminate din cadrul show-ului de la Antena 1.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton