Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express

Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express
7

de Roxana Mirea,

Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express. Drumul Împăraților a luat sfârșit pentru Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca. Cele două au trecut cu brio peste provocările misiunilor de la ultima șansă, însă au fost ultimele care au ajuns la Irina Fodor. Acum, după ce s-a aflat că au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4, Alexandra Ungureanu a avut o primă reacție.

Alexandra Ungureanu și mama ei, eliminate de la Asia Express

Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express. De data aceasta, ediția 9 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, a început cu trei echipe care au pornit într-o palpitantă cursă pentru ultima șansă. Este vorba despre Eliza și Cosmin Natanticu, Anca și Alexandra Ungureanu și Elwira și Mihai Petre.

Toate cele trei echipe au luptat până la capăt, dorindu-și să rămână în continuare în competiție. Totuși, ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. Din nefericire pentru ele, diamantul din micul cufăr a fost roșu.

Sunt foarte mândră, foarte mulțumită. Îmi place la nebunie competiția. Eu sunt foarte curioasă de ce o să urmeze. Vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit, că am fost parte dintr-o familie. Baftă mare!”, a spus Alexandra Ungureanu la Asia Express.

243454705_992847174868972_3721747198178923879_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alexandra Ungureanu, după ce ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express

După ce s-a aflat că ele au fost cele eliminate de la Asia Express, sezonul 4, Alexandra Ungureanu a avut o primă reacție în mediul online. Aceasta a publicat o fotografie la Insta Story cu mama ei, în dreptul căreia a scris câteva cuvinte.

Dar… Asia Express continuă 🙂 Multă baftă mai departe și mulțumim pentru toată experiența!”, a transmis Alexandra Ungureanu, după ce s-a aflat că ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express.

Alexandra Ungureanu, după eliminarea de la Asia Express

„Mulțumim de încurajări🙌🏻 Ne auzim mai târziu, merg să leșin puțin, pentru că în timpul cursei n-am avut timp și apoi am fost prea obosită:))

Nu știu dacă o să am vreodată vorbe să descriu ce am simțit in ziua aia”, a mai scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

George Clooney și Brad Pitt fac un nou film împreună și Hollywoodul a înnebunit. Ce se știe până acum

Lily Rose-Depp, fata lui Johnny Depp, într-un serial creat de presupusul iubit al Angelinei Jolie

Anghel Damian, despre finalul serialului “Vlad” (Pro TV): “Mă aștept să creeze reacții viscerale în telespectatori”

Ce filme și seriale apar pe Netflix în octombrie 2021

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton