Homepage  / Știri

Alexandra Ungureanu găteşte la “Cireaşa de pe tort”

Alexandra Ungureanu găteşte la “Cireaşa de pe tort”

de Redactia Tvmania

Azi, Alexandra Ungureanu găteşte la “Cireaşa de pe tort”. La cină sunt invitaţi Toni Ionescu, Roxana Ciuhulescu, Morris şi Dan Helciug.

“Am încercat să mă implic cât pot de mult, astfel încât să ofer invitaţilor o seară frumoasă”, spune artista.

Alexandra Ungureanu

“Iniţial mă gândeam să abordez un meniu raw vegan, pentru că e un gen de alimentaţie pe care îl prefer, dar m-am gândit că Toni şi Dan vor suferi foarte mult pe parcursul serii, aşa că am ales într-un final un meniu eclectic, cu influenţe mediteraneene, dar şi orientale.

Aperitivul pregătit de Alexandra a fost pur şi simplu devorat. Chipsurile de parmezan cu guacamole preparat în casă, bărcuţele cu cremă de brânză şi mentă, prunele umplute cu gorgonzola şi jeleul cu vin, servit cu bucăţele de ananas şi prosciutto, au fost urmate de o friptură de curcan cu sos de rodie şi couscous cu legume, servit cu salată de rucola. Cina s-a încheiat cu tartă “Tatin” de mere caramelizate, servită cu îngheţată de vanilie.

“Atmosfera a fost din start foarte relaxată, pentru că şi bufetul a conţinut tot felul de licori care să ne dea ‘curaj’ ”, spune Alexandra. “Seara s-a încheiat apoteotic cu o criză a lui Helciug, care a provocat o isterie generală. Dan a crezut că l-am drogat cu tonka, un ingredient pe care l-am folosit pentru aluatul de tartă, extrem de aromat, dar care, folosit în cantităţi mari, are efect halucinogen”.

Care sunt surprizele serii, veţi vedea la “Cireaşa de pe tort”, de la ora 17.00, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton