Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Ungureanu, o solicitare specială în concert. „Mi-au cerut să vin cu coroana de la Bravo, ai stil!”. EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu, o solicitare specială în concert. „Mi-au cerut să vin cu coroana de la Bravo, ai stil!”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

În 2020, Alexandra Ungureanu câștiga „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzată la acea vreme la Kanal D. Și de atunci drumul ei s-a apropiat mai tare de TV. Păstrează cu mare drag coroana câștigată atunci, ba chiar i-a fost solicitată prezența ei la anumite evenimente.

După ce a câștigat sezonul 6 al  emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, format difuzat în prezent de Kanal D2, Alexandra Ungureanu s-a îndreptat mai mult spre televiziune. A participat alături de mama ei la „Asia Express” de la Antena 1, sezonul dfiuzat în 2021, apoi a intrat într-un proiect online special, „Duet cu Alexandra” ce se putea urmări pe YouTube pe canalul TheXclusive.

Formatul prezentat de artistă îi aduce în studio pe cei mai cunoscuți artiști din România, care se dezvăluie publicului un pic altfel… povestesc și cântă. Între timp, emisiunea „Duet cu Alexandra” se difuzează pe Kanal D2, iar cunoștințele sale despre fashion și stil sunt folosite din plin chiar și aici. Mai multe detalii… aflăm chiar de la Alexandra Ungureanu!

Cum îți alegi ținutele pentru emsiunea ta difuzată acum la Kanal D2? Căci televiziunea este și despre imagine… nu doar despre voce.

A fost un challenge mai ales la început, pentru pentru că în emisiune se stă pe canapea, hainele se aşează altfel. Mi s-a întâmplat la început să nu îmi anticipiez look-ul stând aşezată, dar de multă vreme nu mai am nicio problemă.

Care este cea mai importantă piesă vestimentară din garderoba ta?

Cea care urmează să fie achiziţionată. Recunosc, sunt mare iubitoare de haine, niciodată nu sunt îndeajuns de multe. Urmează să mă mut într-o locuinţă nouă, constat că sunt haine de care am uitat, mai bine de jumătate din garderoba mea, ceea ce înseamnă că mă pot lipsi de ele. E greu şi, în acelaşi timp, tot timpul îmi doresc ceva nou. Nu am investiţii de mii de euro în haine şi nu am făcut un altar în mijlocul casei. Poate pentru coroana  de la „Bravo, ai stil!” aş face;  este un lucru de care nu mă voi despărţi niciodată şi pe care m-am bucurat să o port în ţinute la evenimente speciale; chiar mi-a fost solicitată la un concert, mi-au cerut să vin cu coroana de la „Bravo, stil!”.

De curând, ai revenit și la „Bravo, ai stil!… ca invitată. Cum ți se par concurentele din acest seon? Și ce recomandări ai pentru ele din postura de câștigătoare al acestui show?

Fetele au un altfel de vibe, majoritatea am înţeles că au studii în zona de styling şi se vede asta. Ca orice început a fost un pic timid, dar am văzut că au prins încredere. Încep să stea bine cu încrederea în ele. Sunt convinsă că va fi un sezon extraordinar de bun şi că se vor întâmpla foarte multe răsturnări de situaţii.

Ce faci dincolo de micul ecran? În ce alte proiecte ești implicată?

Timpul meu este împărţit în nişte felii foarte clare: muzica nu mai reprezintă acum felia cea mai mare dedicată, dar asta îmi doresc. Cred că încă nu am încheiat cu piesele pe care vreau să le lansez, deşi în mare parte lumea reactioneza cel mai bine la hiturile mele. Urmează cel puţin două colaborări de care sunt încântată, este o surpriză nu vă pot dezvălui numele. Referitor la concerte este agenda plină şi încerc să las destul de mult loc şi călătoriilor, îmi umplu foarte frumos timpul. Şi mă bucur că lumea mă asimilează  şi cu un creator de conţinut în această zonă de travel.

alexandra-ungureanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton