Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce planuri are Alexandra Ungureanu după ce a participat la „Asia Express”, sezonul 4. „Îmi doream de multă vreme…”

Ce planuri are Alexandra Ungureanu după ce a participat la „Asia Express”, sezonul 4. „Îmi doream de multă vreme...”
6

de Andra Stana,

Alexandra Ungureanu și mama ei au format una dintre cele opt echipe participante la „Asia Express”. Cele două au plecat împreună în cea mai dură călătorie, pe Drumul Împăraților, în sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1.

Acum că filmările s-au încheiat, iar show-ul poate fi urmărit la tv, artista de 39 de ani a dezvăluit câteva detalii despre experiența „Asia Express”. Totodată, câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” a vorbit și despre ce pregătește pe plan muzical.

După „Asia Express”, Alexandra Ungureanu are planuri mari

„Mă mut cu casa pe 6 octombrie, în sectorul 3. Îmi doream de multă vreme să mă mut și acum se întâmplă. În același timp filmez, cânt, încerc să rămân sănătoasă, știi cum e, e provocarea vremurilor acestea pe care le trăim.

O să am o colaborare-surpriză, dar pentru că e surpriză nu o să vă spun despre cine este vorba. De fapt, o să am o colaborare faină și pe partea de versuri, dar și cu un artist pe val și foarte cool”, a spus Alexandra Ungureanu pentru Click.

Ce s-a schimbat în relația dintre artistă și mama ei după „Asia Express”

Totodată, Alexandra Ungureanu a recunoscut că, după participarea în show-ul de la Antena 1, relația dintre ea și mama ei, în vârstă de 68 de ani, nu a fost afectată.

„Relația n-are cum să se strice iremediabil. Pentru că oricât ne-am certa și oricât de diferite suntem noi, clar ne iubim și ne vrem binele una alteia.

Doar că fiecare are modalitatea ei de a pune în practică drumul asta, strategia ei”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Alexandra Ungureanu (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton