Homepage  / Televiziune

Alexandra Ungureanu și mama ei, prima echipă eliminată de la Asia Express: „Am fost parte dintr-o familie”

Alexandra Ungureanu și mama ei, prima echipă eliminată de la Asia Express: „Am fost parte dintr-o familie”
10

de Roxana Mirea,

Alexandra Ungureanu și mama ei au fost eliminate de la Asia Express – Drumul Împăraților, sezonul 4. La finalul cursei pentru ultima șansă s-a aflat care sunt primii concurenți care părăsesc competiția de la Antena 1. La sfârșitul cursei, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură pentru a vedea dacă diamantul din micul cufăr este verde sau roșu. Din nefericire, nestemata a fost roșie, așa că Alexandra și Anca Ungureanu au fost nevoite să părăsească Asia Express.

Alexandra Ungureanu și mama ei au fost eliminate de la Asia Express

Alexandra Ungureanu și mama ei au fost eliminate de la Asia Express. În a noua ediție a emisiunii Asia Express, sezonul 4, concurenții au fost nevoiți să facă față noilor provocări și să treacă prin situații nebănuite. Echipele s-au nominalizat între ele pentru că 6 concurenți au fost nevoiți să pornească în cursa pentru ultima șansă.

Ei bine, echipele care au putut să stea liniștite au fost Connect-R și Shift și Lorelei și Zarug, care au reușit să câștige imunitatea. De data aceasta, ediția 9 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, a început cu trei echipe care au pornit într-o palpitantă cursă pentru ultima șansă. Este vorba despre Eliza și Cosmin Natanticu, Anca și Alexandra Ungureanu și Elwira și Mihai Petre.

Cursa pentru ultima șansă la Asia Express

Toate cele trei echipe au dat tot ce-i mai bun pentru a nu pleca acasă. Cu toții și-au dorit ca aventura de pe Drumul Împăraților să nu se sfârșească. Pentru prima misiune, cele trei echipe au trebuit să îmbrace costume de luptători și apoi să redea cu precizie cât mai mare dansul acestora. După această probă, au primit plicul roșu de la Irina Fodor cu următoarea misiune. Concurenții au mers la cules de piersici în livada unui fermier, pe care l-au căutat pe străzile unui oraș.

După ce au isprăvit și cu această probă, cele trei echipe au învățat să gătească un preparat turcesc, apoi au intrat în rolul unor „căutători de comori”, la un castel. Cu fructele culese în livadă și cu sucurile și plăcintele cărate pe drum, concurenții au mers în cartierul curcubeu din Kusadasi, acolo unde au oferit produsele unor familii nevoiașe. Dacă aveți impresia că toate aceste probe au fost dificile, stați să vedeți ce a urmat. Pentru a putea ajunge la Irina Fodor, cele trei echipe au trecut pe la ruleta ingredientelor, unde au trebuit să mănânce trei preparate, care nu au fost absolut deloc pe placul lor.

a1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Diamantul a fost roșu pentru Alexandra Ungureanu și mama la Asia Express

După ce s-au chinuit să mănânce preparatele de la ruleta ingredientelor, cele trei echipe au putut ajunge la Irina. Connect-R și Shift au scos cufărul pe care l-au purtat cu ei în ultimele zile și l-au oferit Ancăi și Alexandrei Ungureanu. Cele două au deschis cutia și, din nefericire, diamantul din interior a fost roșu. Drept urmare, Alexandra Ungureanu și mama reprezintă prima echipă eliminată de la Asia Express.

Concurenții au spus că deznodământul nu i-a surprins, având în vedere vârsta mamei Alexandrei. Totuși, aceștia i-au spus că este un exemplu pentru ei și că sunt mândri de ea că a reușit să ajungă până aici.

Sunt foarte mândră, foarte mulțumită. Îmi place la nebunie competiția. Eu sunt foarte curioasă de ce o să urmeze. Vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit, că am fost parte dintr-o familie. Baftă mare!”, a spus Alexandra Ungureanu la Asia Express.

Reacția lui Zarug, după ce a aflat care este prima echipă eliminată

Concurenților le-a părut rău că Anca și Alexandra au părășit competiția, însă Zarug a avut o reacție ceva mai acidă.

Pe mine mă întristează ziua de astăzi pentru că eu nu am venit în această competiție cu niciun fel de strategie. Nici să mă prefac că sunt cine nu sunt, nici ca să trec pârleazul sau să nu mă voteze x sau y. Astăzi nu face excepție și am să fiu în stare să le spun direct și prietenilo noștri din celelalte echipe. S-au jucat urât.

Au înțeles să pună la înaintare niște mize personale un pic meschine și anume o ocazie rapidă de a încerca să scape de Mihai Petre ca să mai aibă o șansă în plus. În felul ăsta au sacrificat o echipă formată din Anca și Alexandra, care ar fi beneficiat, cel puțin, de o ieșire mai onorabilă din scenă dacă ar fi avut un partener mai pe măsura lor. Adică o altă pereche de mamă cu copil, oricare ar fi fost ea. Ați jucat urât”, a fost reacția lui Zarug după ce a aflat că Alexandra Ungureanu și mama ei au fost eliminate d ela Asia Express.

Sursa Foto: captură ecran, Instagram

Citește și:

Andreea Marin nu mai are emisiune la TVR2 toamna aceasta. Care este explicația

Anghel Damian, despre finalul serialului “Vlad” (Pro TV): “Mă aștept să creeze reacții viscerale în telespectatori”

Ce filme și seriale apar pe Netflix în octombrie 2021

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton