Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandru Arșinel așteaptă turiștii la mare: cât costă o noapte de cazare în vila actorului

Alexandru Arșinel așteaptă turiștii la mare: cât costă o noapte de cazare în vila actorului

de Redactia Tvmania

Alexandru Arșinel a decis să își rotunjească veniturile în plină pandemie. Actorul de 81 de ani și-a scos recent la închiriere vila de vacanță de la malul mării.

Arșinel are o vilă spațioasă la mare, în stațiunea 2 mai: actorul a construit casa în urmă cu aproape un deceniu, scrie click.ro. Pentru că în ultima perioadă nu a putut să părăsească Bucureștiul – de vină au fost problemele de sănătate pe care le are soția sa, precum și activitatea profesională la care nu poate renunța – directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” a găsit o soluție pentru ca vila să nu rămână goală în această vară.

Chiar la începutul sezonului estival, Arșinel a hotărât să închirieze vila turiștilor care caută cazare în stațiunea 2 mai. Locuința este una spațioasă și este dotată cu aer condiționat, aragaz și mașină de spălat. De asemenea, turiștii se vor putea bucura și de terasă și de grătarul din curte, se arată în descrierea pe care actorul a adăugat-o online, pe site-ul în care și-a prezentat vila. 

„Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială.

Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utială, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ. Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se arată în anunțul postat.

Potrivit informațiilor furnizate de marele actor, citate de cancan.ro, vila lui Arșinel are o suprafață de 160 mp și este formată din 3 dormitoare, o zonă de relaxare și o grădină. Casa de vacanță poate fi închiriată numai integral, prețul pentru o noapte de cazare pentru tot grupul fiind de 1.000 de lei în extra-sezon și 1.200-1.300 lei în perioada de sezon plin.

Arșinel a fost internat după infectarea cu Covid 19

Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost internaţi, în luna aprilie, într-un spital din Capitală, după ce au fost diagnosticați cu Covid-19. Directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti s-a vaccinat la începutul anului.

Actorul spunea atunci că nu ştie de unde a luat virusul. De altfel, atât el cât şi soţia au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton