Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandru Ciucu, primele reacții după ce s-a spus că o înșală pe Alina Sorescu. „Nu avem încotro”

Alexandru Ciucu, primele reacții după ce s-a spus că o înșală pe Alina Sorescu. „Nu avem încotro”

de Redactia Tvmania

Alexandru Ciucu a ținut prima pagină a presei tabloide, după ce a fost surprins de paparazzi în compania unei femei. Din acel moment întreaga lume specula că designerul Casei Regale a României o înșală pe soția sa, Alina Sorescu. 

După ce numele său a fost pe buzele tuturor, Alexandru Ciucu a hotărât să rupă tăcerea asupra speculațiilor cu privire la presupusul amantlâc, dar și la cele despre un posibil divorț între el și Alina Sorescu:

Soțul Alinei Sorescu a declarat pentru Playtech că nu este vorba despre o despărțire sau divorț. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună două fetițe.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu. „Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a adăugat Alexandru Ciucu, pentru sursa citată.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Alexandru Ciucu (@alxciucu)

Alina Sorescu a răbufnit

Și Alina Sorescu a făcut declarații, pe aceeași temă, apărându-și căsnicia. Nu este pentru prima oară când artista a fost pusă în această situație:

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus ea, la Prima TV în urmă cu doar câteva zile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton